Makis Seviloglou Concert Tour Nederland

7 april 2014
Makis Seviloglou concert tour 2014 Nederland

Makis Seviloglou geeft Concert Tour april 2014

Makis Seviloglou geeft een speciale Concert Tour in Nederland. De Griekse topartiest treedt van 16 april tot en met 26 april op 10 plaatsen op verspreid over het land. Op 16 april start de Concert Tour van Makis Seviloglou om 21.00 uur in “de x” in Leiden en op 26 april is zijn laatste optreden in Ruurlo om 20.15 uur in “Kulturhus”. Op de tussenliggende dagen treedt hij achtereenvolgens op in Nijmegen, Weesp, Amstelveen, Nw en St Joosland, Beusichem, Venlo, Wittem en Voorburg. De tiendaagse tournee staat in het teken van zijn nieuwe cd “Open Windows”.

Makis Seviloglou is een Griekse topartiest

Op 31 oktober 1967 werd Makis Seviloglou geboren in Duitsland. Op zijn zevende jaar vertrekt hij naar Griekenland. Al vanaf zijn 23e schreef hij liedjes, maar in het jaar 2000 besloot hij hier meer werk van te gaan maken. Niet onopgemerkt, want Griekse zangeres Haris Alexiou kreeg de songteksten te zien en besloot hem een kans te geven als componist en tekstschrijver. De helft van de liedjes op het album, welke de zangeres in 2006 uitbracht (‘Βύσινο και νεράντζι’), waren van Makis Seviloglou. In 2008 werd het eerste hele album van Makis (Γλυκό μεθύσι) uitgebracht door Haris Alexiou en dit was voor haar tevens de eerste productie van een ander artiest. In de tussentijd schrijft hij ook songteksten voor theaterproducties.

Makis Seviloglou Concert Tour Nederland 2014

Makis Seviloglou geeft concert tour in nederland

Griekse artiest Makis Seviloglou Concert Tour Nederland

In 2009 startte Makis Seviloglou een samenwerking met Nederlandse platenmaatschappij Coast to Coast. In 2010 resulteerde dit in zijn tweede album (‘Άγκυρες’) met 13 liedjes en een instrumentaal nummer. Nu in 2014 start Makis Seviloglou dus een Concert Tour in Nederland. Uniek en voor Grieken en Griekofielen een must om bij te wonen. Bekijk het hele programma van de Concert Tour.