Disclaimer

In deze disclaimer wordt verstaan onder:

de eigenaar – de eigenaar van de website;
gebruik(en) – alle denkbare handelingen;
u – de gebruiker (bezoeker) van de website;
de content – alle in de website aanwezige inhoud;

Het onderstaande is van toepassing op de website www.griekenland.net die u thans bekijkt. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer. De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.

Bekijk en lees ook onze cookiebeleid en omgang met persoonsgegevens.

Nadere informatie

Indien u nog vragen of twijfels heeft kunt u contact met ons opnemen of bezoek de website van Nunc Ius die voor ons deze disclaimer heeft opgesteld.

We bedanken de Regional Unit of Lefkada photo archive voor verschillende foto’s van Lefkas. Voor foto’s van het eiland Lipsi bedanken we de Municipality van Lipsi.

We bedanken ook fotograaf Rinus Lasschuyt voor zijn foto’s van Lesbos en Samos die we gebruiken bij meerdere bestemmingen op deze Noord Egeïsche eilanden.

Griekenland.net en Nunc Ius behouden zich alle rechten voor.