Vakantiebeurs

  Griekenland.net staat op de Vakantiebeurs 2019! Dit evenement in de Jaarbeurs te Utrecht is jaarlijks het officiële startsein van het nieuwe vakantie (zomer)seizoen. Van 10 tot en met 13 januari 2019 kun je Griekenland.net ontmoeten in Hal 7 op stand E002 (7.E002) bij het gezellige Grieks terras. We hebben uiteraard héél véél vakantietips, de mooiste vakantiefoto’s, de beste vakantie aanbiedingen naar Griekenland en een hele gave prijsvraag.

  Griekenland.net op de vakantiebeurs 2019 in hal 7 stand E002

  Elke dag kun je Metaxa proeven op onze Griekenland stand. Deze Griekse brandy, méér dan 120 jaar oud, wordt ook wel “The Greek Spirit” genoemd. Nieuw dit jaar is onze bierproeverij van Mythos. Een echt Grieks biertje en bij de Griekenlandliefhebber wel bekend. Op onze stand ook informatie over restaurants op je Griekse vakantiebestemming. Een vakantie begint op de stand van Griekenland.net!

  Alvast een voorproefje? Zo was het op de Vakantiebeurs in 2017 op onze stand. In het weekend van 20 en 21 januari 2018 stonden we op de Vakantiebeurs in Breda.

  foto album Griekenland vakantiebeurs

  De vakantiebeurs 2019 in Utrecht

  Metaxa proeverij Griekenland.net Vakantiebeurs 2018

  Metaxa proeverij op de Vakantiebeurs 2019

  De Vakantiebeurs is hét reizigersevent van het jaar: dé plek om je te oriënteren op je volgende reis naar de Griekse eilanden en het vasteland. Wil je een zonvakantie, ga je liever eilandhoppen, maak je een rondreis of ben je toe aan een stedentrip naar Athene of Thessaloniki?

  We organiseren op onze stand een Metaxa proeverij. Een primeur dit jaar want we laten jullie voor het eerst Metaxa 12 sterren proeven in Nederland. Bovendien help je hiermee de beren op het vasteland van Griekenland. Met de donaties gaan we namelijk een beer adopteren dit jaar.

  Op de Vakantiebeurs kies je uit tal van vakantiebestemmingen in Griekenland! Ontmoet ons in hal 7 en we geven je graag handige tips voor tavernes, verlaten baaitjes, pittoreske dorpjes en het echte Griekenland. Kom inspiratie opdoen, samen je vakantie plannen maken, meedoen met de prijsvraag en proeven!

  Mythos bier - groene fles en etiket

  Mythos proeverij en wedstrijd

  We hebben in 2019 ook een heuse bierproeverij van Mythos. Mythos is het bekendste Griekse biermerk en het past prima bij het Griekse leven en het Griekse klimaat. Op onze stand E002 kun je Mythos bier komen proeven en bovendien maak je kans een op vakantie op Corfu van een week!

  Kijk verder op deze pagina voor meer informatie en de voorwaarden om deel te nemen. Graag tot ziens op de Vakantiebeurs!

  Naar de Vakantiebeurs met korting

  Vakantiebeurs Griekenland.net vakantie naar Zakynthos

  Vakantiebeurs Utrecht – Kortingscode online

  Koop je entreekaartje voor de Vakantiebeurs vooraf online en krijg korting via Griekenland.net. Gebruik de speciale kortingscode NTWO000317HDW (geldig t/m 13 januari 2019) voor je aankoop en betaal € 9,- per volwassene in plaats van € 15,-. Je krijgt dus zes euro korting op je entreekaartje. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis mee naar binnen. De Jaarbeurs rekent online eenmalig € 1,- transactiekosten.

  In Hal 7 is Griekenland vertegenwoordigd. Kom gezellig inspiratie opdoen voor je reis or vakantie naar de Griekse eilanden of het vasteland.

  De Vakantiebeurs is geopend van donderdag t/m zondag van 10.00 tot 17.30 uur en op zelfs op zaterdag van 10.00 tot 20.00 uur. In 2018 trok de beurs bijna 109.000 enthousiaste bezoekers.

  Gratis KALA magazine zomer 2019

  KALA Magazine Griekenland cover 2019

  Na het grote succes van vorig jaar is er ook dit jaar weer een KALA Magazine. 44 pagina’s vol met inspiratie voor vakantie naar Griekenland. Wist je dat Griekenland.net al ruim 17 jaar online bestaat?

  In editie zomer 2019 reportages over bestemmingen als Athene, Parga, eilandhoppen op de Argo-Saronische eilanden, Nafplion voor een stedentrip, de stranden Karpathos en  tips van locals voor je vakantie naar Zakynthos. Bovendien de top 10 van Griekse eilanden, Blue Flag beaches en een interview met keeper Kostas Lamprou. Op naar je volgende vakantie naar Griekenland.

  Op onze stand E002 in Hal7 kun je het magazine gratis komen ophalen. Kun je niet zo lang wachten? Vanaf 10 december 2018 kun je hem online aanvragen en bestellen. Dan sturen het magazine na de 10e zo snel mogelijk naar je op.

  We geven je daarbij graag de nodige tips voor je reis naar de Griekse eilanden of het vasteland. Leuk om jullie te ontmoeten op de Vakantiebeurs en met elkaar te praten over het mooie Griekenland.

  Win een vakantie op Corfu

  Appartementen Eveline tuin Roda Corfu

  Win een vakantie op Corfu

  Ga je naar de Vakantiebeurs in Utrecht? Breng dan een bezoek aan onze stand in hal 7 E002 en je maakt kans op vakantie op Corfu in 2019. Deze prijsvraag word je aangeboden door Mythos bier en Griekenland.net.

  Vraag op de beursstand naar de voorwaarden en hoe je kunt deelnemen. Genieten van een vakantie op het Ionische eiland Corfu in het kleinschalige appartementencomplex Eveline direct aan zee. 

  Actievoorwaarden
  – deelname alleen op de stand van Griekenland.net 7E002 tijdens de Vakantiebeurs 2019
  – alleen volledig ingevulde vouchers in de daarvoor bestemde loterijbox dingen mee naar de prijs
  – deelnemers dienen fan te zijn op Facebook van Griekenland.net of abonnee op de nieuwsbrief
  – beschikbaarheid in overleg
  – prijs kan niet worden geruild in contanten en is niet overdraagbaar
  – Griekenland.net behandelt de gegevens van deelnemers vertrouwelijk en zijn niet voor derden beschikbaar. E-mailadressen mogen door Griekenland.net voor promotionele activiteiten worden gebruikt.
  – winnaar wordt op zondag 13 januari 17.00 uur bekendgemaakt op de stand van Griekenland.net en op de facebookpagina van Griekenland.net.
  – over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd

  Vakantiebeurs aanbiedingen naar Griekenland

  Vakantiebeurs kortingscodes van Griekenland.net

  Vakantiebeurs 2019 – korting vakantie Griekenland

  Speciaal voor de Vakantiebeurs hebben we kortingscodes voor vakanties naar Griekenland. Korting op je vakantie met Ross Holidays naar de Griekse eiland en het vasteland en je vakantie naar Griekenland met Eliza was here. We hebben de kortingscodes en de voorwaarden voor je op een rijtje gezet, zodat je eenvoudig en snel kunt profiteren van een extra voordelige zonvakantie naar de Griekse eilanden of het vasteland.

  De kortingscodes zijn beperkt te gebruiken, tijdens de Vakantiebeurs 2019 nog tot een week hierna, en op=op natuurlijk. Op onze stand op de beurs vertellen we je graag meer hierover. Geldig t/m zondag 24 januari 2019 of anders aangegeven.

  Wat zijn jouw tips voor Vakantiebeurs?