Volledige kaart

Ontdek Griekenland op de kaart

Interactieve kaart van Griekenland. Zoek en vind alles voor je vakantie naar Griekenland. Klik op je favoriete Griekse bestemming en automatisch wordt er ingezoomd. Je ziet direct overzichtelijk wat er allemaal op Griekenland.net te vinden is hierover. Klik op de blauwe icoontjes en je navigeert eenvoudig naar meer dan 60 Griekse eilanden, ruim 900 vakantiebestemmingen, bezienswaardigheden, tips, wijnhuizen, hotels of stranden via de Griekenland kaart. Klik op 'volledige kaart' om de interactie op de starten.


Op een groter computerscherm werkt de navigatie op deze 'map of Greece' nog beter. Kijk wat er te doen is in de omgeving van je vakantiebestemming of kies voor een andere badplaats in de buurt. Daarbij vind je altijd de beste aanbiedingen passend bij deze bestemming of in de omgeving.

Met deze landkaart van Griekenland kun je zelf je route bepalen om bijvoorbeeld te gaan eilandhoppen. Ontdek je favoriete Griekse eiland op deze plattegrond. Bekijk welke gezellige vakantiebestemmingen dicht in de buurt van wereldberoemde bezienswaardigheden liggen en bij mooie zandstranden. Tuurlijk heb je zelf een navigatiesysteem en de beschikking over Google Maps tijdens je vakantie. Met onze interactieve kaart kun je alvast dagtochtjes uitzetten en inplannen voor je reis naar Griekenland. Elke Griekse regio op het vasteland en alle Griekse eilanden zijn terug te vinden op de thematische Griekse kaart.