Golfreizen

Ook in Griekenland kun je prima golfen en zijn er meerdere golfbestemmingen te vinden. Een golfreis naar Griekenland kan eigenlijk het hele jaar door met twee zeer goede golfbanen in Costa Navarino (Peloponnesos). Ook op Kreta, Corfu, bij Athene in Glyfada, Rhodos, Porto Carras op Chalkidiki liggen goed georganiseerde golf courses. Een golfvakantie naar Griekenland kun je zelf regelen, maar er zijn ook georganiseerde mogelijkheden en zelfs incentives voor groepen en bedrijven. Combineer je hobby met een verblijf in een luxe resort.

Golfbanen Costa Navarino Peloponnesos

Golfreizen Griekenland

Golfreizen Griekenland – Costa Navarino

In Griekenland zijn acht 18-holes golfbanen te vinden. De twee golf courses in Costa Navarino, The Bay Course en The Dunes Course, worden verreweg het best beoordeeld en deze twee banen worden ook het beste onderhouden. Je kunt vliegen naar de luchthaven van Kalamata. Hiervandaan is het een uurtje rijden naar de luxe bestemming Costa Navarino op de Peloponnesos

De totale lengte van The Bay Course is 5.760 meter en de course ontworpen door Robert Trent Jones jr. Een golfbaan van 71 par gelegen in een groene omgeving dichtbij de zee met in de omgeving uitstekende voorzieningen als villa’s en luxe resorts voor een ontspannen verblijf.

The Dune course dateert uit 2010 en heeft een totale lengte van 6.200 meter. Een 72 par golfbaan ontworpen door Bernhard Langer en ligt net als The Bay Course in Costa Navarino bij het havenplaatsje Pylos op de Peloponnesos.

Golfbanen Griekse eilanden

Golfbaan in Griekenland

Uitzicht vanaf de golfbaan in Griekenland op zee

Op de Griekse eiland kun je golfen op de 18 holes golfbanen van Corfu, Kreta en Rhodos. Op Corfu ligt de golfbaan bij het plaatsje Ermones in de Ropa vallei. Op Kreta zijn er zelfs twee golf courses bij Chersonissos en bij Elounda. The Crete Golf Club voldoet aan de internationale richtlijnen en strandvakantiebestemmingen, zoals Anissaras, Analipsi en Gouves liggen in de buurt. Deze golfbaan is het hele jaar door geopend. Op Rhodos ligt de golfbaan bij het plaatsje Afandou in de buurt van de bestemming Faliraki aan de oostkust van het eiland.

Golfbanen Athene en Thessaloniki

Bij de Griekse hoofdstad Athene ligt de golfbaan van Glyfada aan de Atheense Rivièra. Deze 18 holes golf course dateert al uit het jaar 1966, is ontworpen door Donald Harradine en vind je pal naast de fraaie Atheense Rivièra.  De golfbaan van Thessaloniki ligt op het schiereiland Chalkidiki bij het resort Porto Carras op Sithonia. Het is overigens de enige echt goede 18 holes golfbaan in Noord-Griekenland.

Golfreizen vakanties

Zoek je een golfvakantie naar Griekenland? Boek een golfvakantie naar Costa Navarino op de Peloponnesos. Combineer een verblijf in een luxe accommodatie dichtbij de golfbanen, het mooie strand van Voidakilia en het gezellige kustplaatsje Gialova.

Polyplan reizen biedt golfreizen op maat aan naar Griekenland. Ga golfen op Costa Navarino en geniet van een luxe vakantie.