Cruise

    Een cruise maken langs verschillende Griekse eilanden en steden op het vasteland van Griekenland? Jazeker, dat is mogelijk. Verschillende routes zijn te boeken op een luxe cruiseschip. Tijdens je cruisevakantie in Griekenland leg je aan in meerdere havens en zo kun je tijdens één reis meerdere stukjes Griekenland zie en ontdekken. En tegelijkertijd relaxen en genieten van een vakantie in Griekenland op zee.

    Cruise vakantie Griekenland is eilanden combineren, relaxen en genieten

    Zo kun je bijvoorbeeld een cruise door Griekenland starten in Venetië en via Montenegro de Griekse eilanden Corfu, Mykonos en Santorini bezoeken. Of wat dacht je van een Middellandse Zee cruise waar je start in Venetië en eindigt in Barcelona. Je doet dat onderweg de haven van o.a. Corfu aan. Andere optie is een cruise vakantie naar Turkije en Griekenland. Dan kom je o.a. op Rhodos, Mykonos en in Athene.

    Cruise schepen zijn behoorlijk groot. De Norwegian Jade bijvoorbeeld is bijna 300 meter lang en heeft slaapplaatsen voor meer dan 2.400 personen. Aan boord een bowling baan, meer dan 20 verschillende restaurants en eetgelegenheden, meerdere zwembaden met glijbanen en een casino. Bedenk daarbij nog eens meer dan 1.000 man personeel aan boord.

    Ook de Holland America Line vaart door de Griekse wateren. Stops worden gemaakt in Corfu, Olympia, Kreta, Athene en Rhodos. Afhankelijk van welke cruise vakantie je boekt en hoe lang je reis gaat duren. Ook hier kunnen 2.000 toeristen aan boord en uiteraard zijn ook deze cruise schepen voorzien van alle mogelijke luxe.