Prijsvraag juli

Doe mee met de prijsvraag Griekenland en win zo’n handige ANWB Extra reisgids voor op je vakantie naar Griekenland. Deze reisgidsen van ANWB Extra zijn handige boekjes voor een vakantie met het hele gezin met overzichtelijke, uitneembare kaart voor je eigen ritjes met een huurauto. Op Griekenland.net maak je elke maand opnieuw kans op zo’n fraaie Griekse reisgids. De eenvoudige uitvouwbare landkaart van de Griekse bestemming vind je in de achterflap. Wij vinden hem zeer praktisch als je met een huurauto of scooter de Griekse vakantiebestemmingen zelf wilt ontdekken. Momenteel zijn in deze serie reisgidsen van Athene, Corfu, Kos, Kreta en Rhodos verkrijgbaar in het Nederlands.

Win handige ANWB reisgidsen in de Griekenland prijsvraag

Het is niet alleen handig om zo’n reisgids bij je te hebben tijdens je reis naar deze Griekse vakantiebestemmingen, maar je kunt hiermee ook vooraf al te kijken wat er allemaal te doen is. Daarom onze tip om de reisgids al tijdens je heenvlucht naar Griekenland te lezen, want daarmee kom je alvast goed in de vakantiestemming. Bijvoorbeeld de beschreven autoroutes zijn handig om zelf te gaan maken met een huurauto.

Heb je niet gewonnen? Geen zorgen, in de webwinkel van ANWB kun je de Extra reisgidsen van Griekenland namelijk ook bestellen. Leden van ANWB krijgen bovendien nog een leuke korting.

De vijf winnaars van de prijsvraag Griekenland worden door de computer aangewezen uit alle goede inzendingen en krijgen automatisch bericht per e-mail voor 10 augustus 2024. Meedoen kan tot en met 31 juli 2024. Indien de winnaar niet per e-mail bereikt kan worden, wordt een andere winnaar aangewezen. Maximaal 1 inzending per persoon (e-mailadres) mogelijk en over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Alle e-mailadressen die gebruikt zijn om deel te nemen aan deze prijsvraag worden binnen 90 dagen na deelname automatisch verwijderd. Er worden geen IP-adressen geregistreerd.