Prijsvraag november

Doe mee met de prijsvraag Griekenland en win zo’n handige ANWB Extra reisgids voor op je vakantie naar Griekenland. De reisgidsen van ANWB Extra zijn handige boekjes voor een vakantie met het hele gezin en elke maand maak je opnieuw kans. Een eenvoudige uitvouwbare landkaart van de Griekse bestemming zit in de achterflap. Ideaal als je met een huurauto of scooter de Griekse vakantiebestemmingen wilt ontdekken. Er zijn momenteel in deze serie o.a. reisgidsen van Athene, Corfu, Kos, Kreta en Rhodos verkrijgbaar in het Nederlands.

Win handige ANWB reisgidsen in de Griekenland prijsvraag

Het is niet alleen handig om zo’n reisgids bij je te hebben tijdens je reis naar deze Griekse vakantiebestemmingen, maar ook leuk om vooraf al te kijken wat er allemaal te doen is. Een tip lees de reisgids tijdens je heenvlucht naar Griekenland, dan kom je alvast goed in de vakantiestemming. De beschreven autoroutes zijn overigens handig om zelf te gaan maken met een huurauto.

Niet gewonnen? In de webwinkel van de ANWB kun je de Extra reisgidsen van Griekenland bestellen. Leden van de ANWB krijgen nog een leuke korting.

De vijf winnaars van de prijsvraag Griekenland worden door de computer aangewezen uit alle goede inzendingen en krijgen automatisch bericht per e-mail voor 10 december 2022. Meedoen kan tot en met 30 november 2022. Indien de winnaar niet per e-mail bereikt kan worden, wordt een andere winnaar aangewezen. Maximaal 1 inzending per persoon (e-mailadres) mogelijk en over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Alle e-mailadressen die gebruikt zijn om deel te nemen aan deze prijsvraag worden binnen 90 dagen na deelname automatisch verwijderd. Er worden geen IP-adressen geregistreerd.