Adverteren

Een vakantie naar Griekenland begint op Griekenland.net. Griekenland.net is één van de meest complete Nederlandse sites over Griekenland. Uitgebreide informatie over alle Griekse eilanden en regio’s op het vasteland. Per eiland en regio de beste en leukste bezienswaardigheden, de mooiste foto’s, tips van locals, stranden, excursies, restaurants en natuurlijk vakanties.

Kortom alles wat je nodig hebt om een Griekse regio of Grieks eiland te bezoeken tijdens je reis of vakantie. Bovendien vind je als bezoeker veel informatie terug over de Grieken en Griekenland. De bevolking, het klimaat, hun levensmiddelen, geschiedenis, de taal met korte cursus, feestdagen en de geografische ligging met interactieve kaart zijn slechts enkele voorbeelden.

Griekenland.net is sinds december 2001 online. In 2012 is Griekenland.net 2e geworden bij de Travvies Website Awards in de rubriek “bestemmingsspecialisten”, in 2011 eindigde Griekenland.net bij deze reisawards op de 3e plaats. Griekenland.net is inspirerend en verrassend en werkt samen met lokale partners in Griekenland. In december 2016 is gestart met KALA magazine naar aanleiding van het 15-jarig jubileum.

Niet alleen voor reisorganisaties met een compleet Griekenlandaanbod is Griekenland.net interessant, maar ook voor nichemarkten als ecotoerisme, veerdiensten, Griekse levensmiddelen en autoverhuur. Ook op social media gebied is Griekenland.net vertegenwoordigd. Bezoek de Griekenland Facebookpagina en start de interactie over Griekenland op Twitter.

Waarom adverteren of een campagne op Griekenland.net?

  • Loyale bezoekers op de site en Griekenland fans op social media
  • Groot bereik voor Griekenland en de Griekse eilanden
  • Inspirerende informatie over vakanties naar Griekenland met tips
  • 2e plaats bij website awards 2012, 3e plaats in 2011
  • Passende creatieve concepten en campagnes
  • Kwalitatief goede partners voor bredere promotie en interactie
  • KALA magazine sinds december 2016

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie en/of een vrijblijvende prijsopgave of uitgebreide campagne.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

captcha