Adverteren

Een vakantie naar Griekenland begint op Griekenland.net. Griekenland.net is één van de meest complete Nederlandse sites over Griekenland. Uitgebreide informatie over meer dan 50 Griekse eilanden en de verschillende regio’s op het vasteland. Per eiland en regio de beste en leukste bezienswaardigheden, de mooiste foto’s, tips van locals, stranden, excursies, restaurants en natuurlijk vakanties.

Op Griekenland.net bereik je de echte Griekenlandfans in Nederland

Kortom alles wat je nodig hebt om een Griekse regio of Grieks eiland te ontdekken tijdens je reis of vakantie. Bovendien vind je als bezoeker veel informatie terug over de Griekse cultuur en Griekenland. De bevolking, het klimaat, hun levensmiddelen, geschiedenis, de taal met korte cursus, feestdagen en de geografische ligging met interactieve kaart zijn slechts enkele voorbeelden.

Griekenland.net is sinds december 2001 online. In 2012 is Griekenland.net 2e geworden bij de Travvies Website Awards in de rubriek “bestemmingsspecialisten”, in 2011 eindigde Griekenland.net bij deze reisawards op de 3e plaats. Griekenland.net is inspirerend en verrassend en werkt samen met lokale partners in Griekenland.

KALA magazine

In december 2016 is gestart met KALA magazine naar aanleiding van het 15-jarig jubileum. KALA magazine wordt jaarlijks geprint in een oplage van 7.500 exemplaren met 48 pagina’s content. Het magazine is gratis te verkrijgen op onze stand op De Vakantiebeurs in Utrecht en online aan te vragen voor enkel de verzendkosten. Jaarlijks surfen 1.700.000 Griekenlandfans uit voornamelijk Nederland en België over onze website.

Adverteren Griekenland

Niet alleen voor reisorganisaties met een (compleet) Griekenlandaanbod is Griekenland.net interessant, maar ook voor nichemarkten, zoals destinaties, ecotoerisme, veerdiensten, Griekse levensmiddelen, accommodaties, vliegtickets en autoverhuur. Op social media is Griekenland.net dagelijks vertegenwoordigd met updates. Bezoek de Griekenland Facebookpagina, de Instagram pagina, onze pins op Pinteresten start de interactie over Griekenland op Twitter.

Waarom adverteren of een campagne op Griekenland.net?

 • Loyale bezoekers op de website en Griekenland fans op social media
 • Groot bereik voor Griekenland en de Griekse eilanden
 • Inspirerende informatie over vakantie naar Griekenland met handige tips
 • 2e plaats bij website awards 2012, 3e plaats in 2011
 • Passende creatieve concepten en campagnes
 • Kwalitatief goede partners voor bredere promotie en interactie
 • KALA magazine sinds december 2016

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie en/of een vrijblijvende prijsopgave of uitgebreide campagne.

Alle persoonsgegevens uit onderstaand formulier worden beveiligd opgeslagen. Opslag van deze gegevens vindt plaats op een beveiligde server (SSL) binnen de Europese Unie en deze gegevens worden niet gedeeld met derden. Er worden geen IP-adressen verzameld. Wilt u deze gegevens verwijderd hebben dan kunt u dit aangeven in het invoerveld van het formulier.

  Je naam

  Je e-mailadres

  Waar wil je graag informatie over

  Typ je bericht met je vraag over Griekenland

  captcha