KALA magazine

KALA magazine is een uitgave van Griekenland.net. De editie zomer 2018 is inmiddels uitverkocht. Ons magazine van 44 pagina’s is twee keer uitgebracht en in december 2018 komt editie zomer 2019 op de markt. Een gratis editie boordevol inspiratie voor je vakantie naar de Griekse eilanden of het vasteland. Veel foto’s en reportages met tips in KALA van Griekse vakantiebestemmingen, maar ook Griekse recepten, souvenirs, wijnen en handige wist je datjes. Heerlijk om thuis even weg te dromen en handig voor naast de computer, laptop of tablet om je vakantie naar Griekenland uit te zoeken.

In december 2018 komt KALA editie zomer 2019 uit. Deze is vanaf 10 december 2018 te bestellen via onderstaand formulier. KALA zomer 2018 en winter 2016/2017 zijn helemaal uitverkocht.

KALA Magazine inspiratie voor je vakantie naar Griekenland

Kala Magazine zomer 2018 coverWil je KALA magazine zomer 2018 of winter 2016/2017 thuis ontvangen in Nederland? Vul dan onderstaand formulier in en je krijgt van ons een bevestiging met referentiecode. Je betaalt alleen de verzendkosten NL € 2,99 en BE € 5,49 en we sturen het magazine zo snel mogelijk naar je toe.

In de editie winter 2016/2017 van KALA magazine o.a. eilandhoppen Mykonos, Paros en Santorini, reportage over Kefalonia, combinatie Alonissos, Skopelos en Skiathos, tips voor je reis naar Rhodos en Zakynthos. Bovendien de 10 leukste souvenirs uit Griekenland en de 10 mooiste stranden van Griekenland.

In de editie zomer 2018 van KALA Magazine o.a. Corfu, Paxos, Lefkas, Kreta en de Peloponnesos. Een authentiek recept van stifado en een interview met Griekenlandliefhebber Remco Veldhuis. Veel leesplezier!

Alle persoonsgegevens uit onderstaand formulier worden beveiligd opgeslagen volgens de GDPR en AVG. Opslag van deze gegevens vindt plaats op een beveiligde server (SSL) binnen de Europese Unie en deze gegevens worden niet gedeeld met derden. Er worden geen IP-adressen verzameld. Wilt u deze gegevens verwijderd hebben dan kunt u dit aangeven in het invoerveld van het formulier.

Je krijgt na het invullen en verzenden van onderstaand formulier een reactie met referentiecode voor de betaling. We doen ons best om KALA magazine zo snel mogelijk te laten bezorgen. Voor inwoners in België bekijken we de mogelijkheden per aanvraag met daarbij de verzendkosten.

KALA Magazine zomer 2018 is uitverkocht!

Naam (vereist)

Adres (vereist)

Postcode (vereist)

Stad (vereist)

Email (vereist)

captcha

Wat zijn jouw tips?