KALA magazine 2023

KALA magazine is een uitgave van Griekenland.net. Ons magazine zomer 2023 is de vijfde editie met 48 pagina’s en is sinds 11 december 2022 uit. Je kunt hem dus bestellen! Je betaalt alleen de verzendkosten. KALA Magazine is alleen in Nederland en België te bestellen! Een editie boordevol inspiratie voor je vakantie naar de Griekse eilanden of het vasteland. Veel foto’s en reportages met tips in KALA van Griekse vakantiebestemmingen, maar ook Griekse recepten, souvenirs, wijnen en handige wist je datjes. Heerlijk om thuis even weg te dromen en handig voor naast de computer, laptop of tablet om je vakantie naar Griekenland uit te zoeken. 

KALA Magazine zomer ’23 inspiratie voor je vakantie naar Griekenland

KALA Magazine editie zomer '23 cover

In editie zomer 2023 van KALA Magazine onder andere de volgende reportages:

– Gezellig naar Kos
– Ontdek West-Kreta
– Terug in de tijd op Karpathos
– Onbekend Kalymnos
– Mysterieuze rotsen op Milos
Patmos en de Apocalyps
– Het duurzame Astypalea

Bovendien een interview met Griekse verdediger Pantelis Hatzidiakos van voetbalclub AZ en een heuse hardloopkalender voor 2023 in Griekenland. Verder kun je gniffelen om anekdotes uit Corfu, vertelt weerman Ed Aldus over het Griekse klimaat en maak je thuis het heerlijke Griekse recept van Konstantinia.

Na het volledig invullen van het onderstaande formulier en de betaling zullen wij KALA editie zomer ’23 zo snel mogelijk naar je toesturen. Het kan 5 tot 10 werkdagen duren. Iets moois om naar uit te kijken! Vanaf 31 januari 2023 is de prijs voor Nederland € 5,50. Helaas kunnen we alleen in Nederland en België bezorgen.

Bestel hier KALA Magazine 2023!Totaal


Heb je bijvoorbeeld een boekhandel, restaurant, ijssalon, winkel of kapperszaak en wil je KALA Magazine op de leestafel leggen of meegeven aan je klanten? Vul dit formulier in en we bekijken graag je aanvraag.

Alle persoonsgegevens uit onderstaand formulier worden beveiligd opgeslagen volgens de GDPR en AVG. Opslag van deze gegevens vindt plaats op een beveiligde server (SSL) binnen de Europese Unie en deze gegevens worden niet gedeeld met derden. Er worden geen IP-adressen verzameld. Griekenland.net is een handelsnaam van Korfoe Sunshine Holidays en Follow Media geregistreerd op KVK 24322728 met BTW-nummer NL002032769B31.