KALA magazine

KALA magazine is een uitgave van Griekenland.net. In december 2016 is ons magazine van 40 pagina’s uitgebracht om het 15-jarig bestaan van de website Griekenland.net te vieren. Een gratis editie boordevol inspiratie voor je vakantie naar de Griekse eilanden of het vasteland. Veel foto’s en reportages met tips in KALA van Griekse vakantiebestemmingen, maar ook Griekse recepten, souvenirs, wijnen en handige wist je datjes. Heerlijk om thuis even weg te dromen en handig voor naast de computer, laptop of tablet om je vakantie naar Griekenland uit te zoeken.

KALA Magazine inspiratie voor je vakantie naar Griekenland

KALA magazine Griekenland.netWil je KALA magazine winter 2016/2017 thuis ontvangen in Nederland? Vul dan onderstaand formulier in en je krijgt van ons een bevestiging met referentiecode. Je betaalt alleen de verzendkosten NL € 2,99 en BE € 4,99 en we sturen het magazine zo snel mogelijk naar je toe.

In deze eerste editie van KALA magazine o.a. eilandhoppen Mykonos, Paros en Santorini, reportage over Kefalonia, combinatie Alonissos, Skopelos en Skiathos, tips voor je reis naar Rhodos en Zakynthos. Bovendien de 10 leukste souvenirs uit Griekenland en de 10 mooiste stranden van Griekenland. Veel leesplezier!

Je krijgt na het invullen en verzenden van onderstaand formulier een reactie met referentiecode voor de betaling. We doen ons best om KALA magazine zo snel mogelijk te laten bezorgen. Voor inwoners in België bekijken we de mogelijkheden per aanvraag met daarbij de verzendkosten.

Naam (vereist)

Adres (vereist)

Postcode (vereist)

Stad (vereist)

Email (vereist)

captcha

Wat zijn jouw tips?