KALA magazine

KALA magazine is een uitgave van Griekenland.net. Ons magazine editie zomer 2019 van 48 pagina’s komt in december 2018 uit. Een gratis editie boordevol inspiratie voor je vakantie naar de Griekse eilanden of het vasteland. Veel foto’s en reportages met tips in KALA van Griekse vakantiebestemmingen, maar ook Griekse recepten, souvenirs, wijnen en handige wist je datjes. Heerlijk om thuis even weg te dromen en handig voor naast de computer, laptop of tablet om je vakantie naar Griekenland uit te zoeken.

In december 2018 isKALA editie zomer 2019 uitgekomen. Deze editie is helemaal uitverkocht. KALA zomer 2018 en winter 2016/2017 zijn tevens helemaal uitverkocht.

KALA Magazine inspiratie voor je vakantie naar Griekenland

KALA Magazine zomer 2019Wil je KALA magazine zomer 2019 thuis ontvangen in Nederland? Vul dan onderstaand formulier in en je krijgt van ons een bevestiging met referentiecode. Je betaalt alleen de verzendkosten voor Nederland € 2,99 en België € 8,49 en we sturen het magazine zo snel mogelijk naar je toe. Editie zomer 2020 verschijnt eind 2019.

In editie zomer 2019 van KALA Magazine een uitgebreide reportage van Athene en de Atheense Rivièra, pittoresk Parga,  het andere Zakynthos, eilandhoppen over de Saronische eilanden, de stranden van Karpathos, top 10 Griekse eilanden, golfen en nog veel veel meer. Veel leesplezier!

In de editie zomer 2018 van KALA Magazine o.a. Corfu, Paxos, Lefkas, Kreta en de Peloponnesos. Een authentiek recept van stifado en een interview met Griekenlandliefhebber Remco Veldhuis.

In de editie winter 2016/2017 van KALA magazine o.a. eilandhoppen Mykonos, Paros en Santorini, reportage over Kefalonia, combinatie Alonissos, Skopelos en Skiathos, tips voor je reis naar Rhodos en Zakynthos. Bovendien de 10 leukste souvenirs uit Griekenland en de 10 mooiste stranden van Griekenland.

Alle persoonsgegevens uit onderstaand formulier worden beveiligd opgeslagen volgens de GDPR en AVG. Opslag van deze gegevens vindt plaats op een beveiligde server (SSL) binnen de Europese Unie en deze gegevens worden niet gedeeld met derden. Er worden geen IP-adressen verzameld. Wilt u deze gegevens verwijderd hebben dan kunt u dit aangeven in het invoerveld van het formulier.

KALA Magazine zomer 2019 is niet meer te bestellen

Wat zijn jouw tips?