KALA magazine

KALA magazine is een uitgave van Griekenland.net. Ons magazine editie zomer 2020 van 48 pagina’s komt in december 2019 uit. Een gratis editie boordevol inspiratie voor je vakantie naar de Griekse eilanden of het vasteland. Veel foto’s en reportages met tips in KALA van Griekse vakantiebestemmingen, maar ook Griekse recepten, souvenirs, wijnen en handige wist je datjes. Heerlijk om thuis even weg te dromen en handig voor naast de computer, laptop of tablet om je vakantie naar Griekenland uit te zoeken.

KALA Magazine inspiratie voor je vakantie naar Griekenland

In december 2018 is KALA editie zomer 2019 uitgekomen. Deze editie is helemaal uitverkocht. KALA zomer 2018 en winter 2016/2017 zijn tevens helemaal uitverkocht. Wil je KALA magazine zomer 2020 thuis ontvangen in Nederland? Pre-order en vul onderstaand formulier in en je krijgt van ons een bevestiging met referentiecode. Je betaalt alleen de verzendkosten voor Nederland € 3,50 (twee stuks € 6,50) en we sturen het magazine medio december 2019 naar je op. Helaas doen we geen verzendingen meer naar België. Editie zomer 2020 verschijnt 10 december 2019.

Kala magazine zomer 2020 cover

In editie zomer 2020 van KALA Magazine o.a. een uitgebreide reportage over Samos, eilandhoppen Mykonos-Naxos-Santorini, stedentrip naar Thessaloniki, onbekend Kythira, de Atheense Marathon, Rhodos, Amorgos, Griekse likeuren en een interview met Griekse spits Vangelis Pavlidis.

In editie zomer 2019 een uitgebreide reportage van Athene en de Atheense Rivièra, pittoresk Parga,  het andere Zakynthos, eilandhoppen over de Saronische eilanden, de stranden van Karpathos, top 10 Griekse eilanden, golfen en nog veel veel meer. Veel leesplezier!

In de editie zomer 2018 van KALA Magazine o.a. Corfu, Paxos, Lefkas, Kreta en de Peloponnesos. Een authentiek recept van stifado en een interview met Griekenlandliefhebber Remco Veldhuis.

In de editie zomer 2017 van KALA magazine o.a. eilandhoppen, reportage over Kefalonia, combinatie Alonissos, Skopelos en Skiathos, tips voor je reis naar Rhodos en Zakynthos. Bovendien de 10 leukste souvenirs uit Griekenland en de 10 mooiste stranden van Griekenland.

Heb je bijvoorbeeld een boekhandel, restaurant, ijssalon, winkel of kapperszaak en wil je KALA Magazine op de leestafel leggen of meegeven aan je klanten? Vul het formulier in en we bekijken graag je aanvraag.

Alle persoonsgegevens uit onderstaand formulier worden beveiligd opgeslagen volgens de GDPR en AVG. Opslag van deze gegevens vindt plaats op een beveiligde server (SSL) binnen de Europese Unie en deze gegevens worden niet gedeeld met derden. Er worden geen IP-adressen verzameld. Totaal

Wat zijn jouw tips?