KALA magazine 2024

KALA magazine is een uitgave van Griekenland.net. Ons magazine zomer 2024 de allerlaatste exemplaren. Deze zesde editie heeft 48 pagina’s. Je kunt editie zomer 2024 nog bestellen en je ontvangt het magazine over Griekenland binnen tien werkdagen op je deurmat! Je betaalt alleen de verzendkosten. KALA Magazine is alleen in Nederland te bestellen! Een editie boordevol inspiratie voor je vakantie naar de Griekse eilanden of het vasteland. Veel foto’s en reportages met tips in KALA van Griekse vakantiebestemmingen, maar ook Griekse recepten, souvenirs, wijnen en handige wist je datjes. Heerlijk om thuis even weg te dromen en handig voor naast de computer, laptop of tablet om je vakantie naar Griekenland uit te zoeken. 

KALA Magazine zomer ’24 inspiratie voor je vakantie naar Griekenland

 

KALA Magazine zomer 2024In editie zomer 2024 van KALA Magazine onder andere de volgende reportages:

Rhodos-stad en Lindos
– Fly drive Chalkidiki
– Verborgen stranden op Kefalonia
– Marathon Athene
– Ontdek Ioannina en Zagoria
Thessaloniki: stad van de gastronomie
Tzoumerka een ongerept natuurgebied
Ammouliani secret escape
– Wandelen op Ithaki

Bovendien een interview met Griekse vleugelaanvaller Lazaros Lamprou van voetbalclub Excelsior en filmlocaties in Griekenland. Verder maak je thuis het heerlijke Griekse recept van Sancha Schuurs.

Na het volledig invullen van het onderstaande formulier en de betaling zullen wij KALA editie zomer ’24 zo snel mogelijk naar je toesturen. Het kan 5 tot 10 werkdagen duren voordat het magazine op je deurmat valt. Iets moois om naar uit te kijken!  Helaas kunnen we alleen in Nederland bezorgen.

KALA Magazine zomer ’23 heeft o.a. Karpathos, Kos, West-Kreta, Milos en Astypalea.

Bestel hier KALA MagazineTotaal


Heb je bijvoorbeeld een boekhandel, restaurant, ijssalon, winkel of kapperszaak en wil je KALA Magazine op de leestafel leggen of meegeven aan je klanten? Vul dit formulier in en we bekijken graag je aanvraag.

Alle persoonsgegevens uit onderstaand formulier worden beveiligd opgeslagen volgens de GDPR en AVG. Opslag van deze gegevens vindt plaats op een beveiligde server (SSL) binnen de Europese Unie en deze gegevens worden niet gedeeld met derden. Er worden geen IP-adressen verzameld. Griekenland.net is een handelsnaam van Korfoe Sunshine Holidays en Follow Media geregistreerd op KVK 24322728 met BTW-nummer NL002032769B31.