Over Griekenland.net

Op de site van Griekenland.net vind je inspiratie voor je vakantie naar het vasteland van Griekenland en de Griekse eilanden. Al sinds 2001 zijn we online en continue bezig om de informatie up to date te houden, aan te vullen met nieuwe tips, foto’s en video’s. Niet alleen op de site, maar ook op social media als Facebook en Instagram kun je Griekenland.net volgen. Zo blijf je op de hoogte van al het vakantienieuws uit Griekenland en krijg je altijd de laatste updates, tips en foto’s van je favoriete vakantieland.

Elke maand organiseren we een nieuwe prijsvraag samen met de ANWB, periodiek campagnes over Griekse theatervoorstellingen, films of evenementen waarmee je kaarten kunt winnen en wedstrijden op de site en via social media met mooie Griekenland prijzen. Als Griekenlandliefhebber volg en deel je Griekenland.net.

In meer dan 20 jaar tijd hebben we een groot en betrouwbaar netwerk in Griekenland opgebouwd. We werken nauw samen met overheidsinstanties en (lokale) ondernemers in heel Griekenland. Informatie die we plaatsen is dan ook met de grootste zorg samengesteld.

Alle persoonsgegevens uit onderstaand formulier worden beveiligd opgeslagen. Opslag van deze gegevens vindt plaats op een beveiligde server (SSL) binnen de Europese Unie en deze gegevens worden niet gedeeld met derden. Er worden geen IP-adressen verzameld. Wilt u deze gegevens verwijderd hebben dan kunt u dit aangeven in het invoerveld van het formulier.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht

    captcha