Over Griekenland.net

Op de site van Griekenland.net vind je inspiratie voor je vakantie naar het vasteland van Griekenland en de Griekse eilanden. Al sinds 2001 zijn we online en continue bezig om de informatie up to date te houden, aan te vullen met nieuwe tips, foto’s en video’s. Niet alleen op de site, maar ook op social media als Facebook, Google Plus, Instagram, Pinterest en Twitter kun je Griekenland.net volgen. Zo blijf je op de hoogte van al het vakantienieuws uit Griekenland en krijg je de laatste updates, tips en foto’s.

Elke maand een nieuwe prijsvraag samen met de ANWB, periodiek campagnes over Griekse theatervoorstellingen, films of evenementen waarmee je kaarten kunt winnen en wedstrijden op de site en via social media met mooie Griekenland prijzen. Als Griekenlandliefhebber volg en deel je Griekenland.net.

Grieks Verkeersburo contact

Voor brochures, werkstukken, spreekbeurten en vragen over Griekenland kun je contact opnemen met het Grieks Verkeersburo (GNTO), Rokin 93 (1e etage) 1012 KM in het centrum van Amsterdam, telefoonnummer 020 – 6248786 of per e-mail info@visitgreecebenelux.nl. Je kunt de medewerkers van het Grieks Verkeersburo Benelux (Visit Greece) telefonisch bereiken of bezoeken van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Alle persoonsgegevens uit onderstaand formulier worden beveiligd opgeslagen. Opslag van deze gegevens vindt plaats op een beveiligde server (SSL) binnen de Europese Unie en deze gegevens worden niet gedeeld met derden. Er worden geen IP-adressen verzameld. Wilt u deze gegevens verwijderd hebben dan kunt u dit aangeven in het invoerveld van het formulier.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

captcha