Over Griekenland.net

Bas Wanrooij van Griekenland.netOp de site van Griekenland.net vind je inspiratie voor je vakantie naar het vasteland van Griekenland en de Griekse eilanden. Al sinds 2001 zijn we online en continue bezig om onze eigen informatie up to date te houden en aan te vullen met nieuws, tips, foto’s en video’s.

We zijn inmiddels één van de grootste onafhankelijke Nederlandse vakantiewebsites voor Griekenland. En bieden dagelijks objectieve, betrouwbare informatie over het vakantieland, geschreven door onze eigen echte experts. Niet alleen op de site, maar ook op social media als Facebook en Instagram kun je Griekenland.net volgen. Zo blijf je op de hoogte van al het vakantienieuws uit Griekenland en krijg je altijd de laatste updates, tips en foto’s van je favoriete vakantieland.

Onze Griekenlandexpert Bas Wanrooij

Bas Wanrooij is oprichter, dé auteur van Griekenland.net en onze echte Griekenlandexpert. Hij reist zelf zeer regelmatig naar Griekenland voor nieuwe content en contacten en is officieel ambassadeur van de regio Epirus voor promotie in Nederland en België. Vraag hem gerust iets over Griekenland, want onze Griekenlanddeskundige is bijna overal zelf wel geweest. En vaak al meerdere keren. Je leest al zijn blogartikelen op Griekenland nieuws.

KALA Magazine en jaarlijks op De Vakantiebeurs

Op ‘De Vakantiebeurs’ in Utrecht bijvoorbeeld is Bas Wanrooij elk jaar aanwezig om je te helpen met het kiezen van een Griekse destinatie die bij je past, je gepersonaliseerde tips te geven of een reisprogramma met je samen te stellen. Ook kun je zijn Griekenlandervaringen lezen in KALA Magazine. Dit is ons gedrukte magazine van 48 pagina’s over Griekenland. Een extra inspiratiebron voor jouw volgende vakantie naar Griekenland. Om met Bas in contact te komen kun je onderstaand formulier invullen of hem contacten op LinkedIN.

Samenwerkingen met gerenommeerde merken

Elke maand organiseren we een nieuwe prijsvraag samen met ANWB, periodiek campagnes over Griekse theatervoorstellingen, films of evenementen waarmee je kaarten kunt winnen en wedstrijden op de site en via social media met mooie Griekenland prijzen. Als Griekenlandliefhebber volg en deel je Griekenland.net. Ook staan we dus graag en vrijwel jaarlijks (2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2023 en 2024) als merk voor Griekenland op de grootste ’travel & leisure’ beurs van Nederland: De Vakantiebeurs.

Al méér dan 20 jaar de plek voor Griekenland

In meer dan 20 jaar tijd hebben we een groot en betrouwbaar netwerk in Griekenland opgebouwd. We werken nauw samen met overheidsinstanties als het Grieks Verkeersburo (GNTO) in Amsterdam, INSETE Intelligence en (lokale) ondernemers in heel Griekenland. Informatie die we plaatsen berust dan ook op eigen ervaringen en is met de grootste zorg samengesteld. We maken absoluut géén gebruik van AI (Artificial intelligence) en creëren onze content 100% allemaal helemaal zelf. Griekenland.net is in zowel 2023 als 2024 genomineerd voor de felbegeerde Vakantie Award ‘Zonvakanties Griekenland’ van TravMagazine.

Alle persoonsgegevens uit onderstaand formulier worden beveiligd opgeslagen. Opslag van deze gegevens vindt plaats op een beveiligde server (SSL) binnen de Europese Unie en deze gegevens worden niet gedeeld met derden. Er worden geen IP-adressen verzameld. Wilt u deze gegevens verwijderd hebben dan kunt u dit aangeven in het invoerveld van het formulier.

    Je naam

    Je e-mailadres

    Waar wil je graag informatie over

    Typ je bericht met je vraag over Griekenland

    captcha