Finikia Memories Hotel

Finikia Memories Hotel is een kleinschalige luxe accommodatie in het gelijknamige dorp, dichtbij het dorp Oia op Santorini. Gebouwd in traditionele Cycladische architectuur ligt het hotel al meer dan 30 jaar dichtbij de trekpleister van het Griekse eiland Santorini. Er is keuze uit Suites, Superior Rooms en Double Rooms. Het zwembad heeft een gedeelte om lekker te relaxen in de zon na een wandeling door Oia. Voor de liefhebbers is er een jacuzzi.

Finikia Memories Hotel ligt vlakbij Oia op Santorini

Het restaurant van Finikia Memories ligt verscholen onder een natuurlijk afdak van bougainvillea. Hier kun je elke morgen genieten van een vers gemaakt ontbijt. ’s Avonds kun je in het restaurant gebruik maken van een diner. Je kunt je huurauto gratis parkeren op de speciale parkeerplaats van het hotel. Een wandeling naar het centrum van Oia duurt een kwartier. Je loopt dan zo de boulevard op van de vakantiebestemming.

De kamers zijn allemaal voorzien van een flatscreen tv en een airconditioning. WiFi is er voor alle gasten van het hotel. Het bereik buiten de kamers op je terras is beter dan in de kamers zelf. Het wijnhuis Sigalas ligt op een steenworp afstand en is een tip om te bezoeken tijdens je verblijf.

Finikia Memories Hotel accommodaties

Finikia Memories Hotel in SantoriniDe accommodaties van het Finikia Memories Hotel zijn vooral gericht op stelletjes en families met één kind. De kamers zijn ruim genoeg van 18 tot 30m2 en je hebt een balkon of terras met twee zitjes. In de douches verzorgt het hotel de shampoo en doucheschuim.

In totaal zijn er drie verschillende kamertypen, die variëren in luxe en grootte. De Double Rooms zijn minimaal 18m2 groot en geschikt voor één tot drie personen. De Superior Rooms zijn met 20 tot 25m2 iets groter en de Suites bieden met 30m2 de meeste ruimte.