Vroegboeken vakantie Griekenland 2018

19 november 2017 Bas Wanrooij
Vroegboeken vakantie Griekenland 2018

Vroegboeken vakantie Griekenland 2018

Als je een specifieke accommodatie wilt voor je vakantie naar Griekenland in 2018 of zeker wilt zijn dat er nog beschikbaarheid is op je favoriete Griekse vakantiebestemming, dan is vroegboeken een tip. Nu staan alle reizen en mogelijkheden voor Griekenland in 2018 wel online en in deze periode worden de nieuwe bestemmingen en accommodaties door reisorganisaties bekendgemaakt.

Zelf een vakantie samenstellen kan natuurlijk ook. Vliegtickets naar Griekenland kun je ook voor de zomer van 2018 al boeken en in deze periode zijn er genoeg mooie aanbiedingen te vinden.

Vroegboeken vakantie 2018

Vanaf april starten de directe vakantievluchten naar Griekenland vanaf de Nederlandse, Vlaamse en Duitse luchthavens. Het Orthodox Pasen valt in 2018 in het weekend van 7 en 8 april. Combineer een strand- of wandelvakantie vroeg in het seizoen met de paasviering in Griekenland. De meivakantie valt in 2018, voor alle regio’s, in de periode van 28 april tot en met 6 mei. Sommige scholen hebben zelfs twee weken vakantie. In de meivakantie kan het al heerlijk weer zijn op de Griekse vakantiebestemmingen.

Vroegboekkorting Griekenland 2018

Reisorganisaties bieden vroegboekers vaak een extra voordeeltje. Deze vroegboekkorting verschilt per touroperator en ook de periodes om de code te verzilveren verschilt. Bij Ross Holidays profiteer je tot en met 3 januari van 10% vroegboekkorting, klantenkorting van € 10,- tot € 40,- per persoon, gratis ruimbagage van 20 kilo per persoon en voorkeursgarantie. Eliza was here geeft vroegboekers met de code EZVB3 bij het boeken van een vakantie tussen 20 november en 31 december een korting van € 30,- op de volledige reissom. Luchtvaartmaatschappij Transavia heeft de schema’s voor de vluchten naar Griekenland in 2018 ook al online staan. Kalo taxidi!