Vakantie aanbiedingen Kreta

    Op vakantie naar Kreta? Dagelijks vind je hier nieuwe vakantie aanbiedingen naar Kreta in Griekenland. Van Chania tot Sitia en van Rethymnon tot Chersonissos. Een groot aanbod met georganiseerde vakanties van april tot en met oktober naar het grootste eiland van Griekenland. Vliegen kan van Schiphol of lokale vliegvelden naar de luchthavens van Heraklion en Chania.

    Vakantie aanbiedingen naar het Griekse eiland Kreta

    Het hele jaar door zijn er vakantie aanbiedingen naar Kreta te vinden en te boeken. Een veelzijdige bestemming voor zowel wandelaars, zonaanbidders, rustzoekers en feestgangers. Er is voor iedereen wat wils en dan ook altijd iets te doen op het eiland. Kreta kan wat ons betreft altijd! De beste reistijd voor een vakantie naar dit Griekse eiland is afhankelijk van het type vakantie dat je zoekt en uiteraard ook van de ligging van je accommodatie.

    Uit het brede aanbod van reisorganisaties in Nederland kun je een pakketreis naar Kreta boeken. Touroperators zijn aangesloten bij ANVR en SGR en hebben appartementen, villa’s, all-inclusive vakanties en boutique hotels in hun Kreta vakantie-aanbod. Begin april begint het toeristenseizoen al op dit Griekse eiland en tot en met de herfstvakantie wordt er zeker rechtstreeks vanuit Nederland op Chania en Heraklion gevlogen. Ook het aanbod van last minute reizen naar Kretenzische badplaatsen is groot. Zelfs in de maanden november, februari en maart zijn twee wekelijkse vluchten van Schiphol (AMS) naar Heraklion (HER). Fijne vakantie alvast!

    Meer Griekenland aanbiedingen