Vakantie aanbiedingen Kreta

    Op vakantie naar Kreta? Dagelijks nieuwe vakantie aanbiedingen naar Kreta in Griekenland. Van Chania tot Sitia en van Rethymnon tot Chersonissos. Een groot aanbod met georganiseerde vakanties van april tot en met oktober naar het grootste eiland van Griekenland. Vliegen kan van Schiphol naar de luchthaven van Heraklion of Chania.

    Vakantie aanbiedingen naar het Griekse eiland Kreta

    Het hele jaar door zijn er vakantie aanbiedingen naar Kreta te vinden en te boeken. Een veelzijdige bestemming voor wandelaars, zonaanbidders, rustzoekers en feestgangers. Er is voor iedereen wat wils en altijd iets te doen op het eiland. Kreta kan altijd. De beste reistijd voor een vakantie naar het Griekse eiland is afhankelijk van het type vakantie dat je zoekt en uiteraard ook de ligging van de badplaats.

    Uit het brede aanbod van reisorganisaties in Nederland kun je een pakketreis naar Kreta boeken. Touroperators zijn aangesloten bij ANVR en SGR en hebben appartementen, villa’s, all-inclusive vakanties en boutique hotels in hun Kreta vakantie-aanbod. Vanaf begin april begint het toeristenseizoen al op dit Griekse eiland en tot en met de herfstvakantie wordt er zeker rechtstreeks vanuit Nederland op Chania en Heraklion gevlogen. Ook het aanbod van last minute reizen naar Kretenzer badplaatsen is groot.

    Bekijk alle aanbiedingen