Partners

Griekenland.net werkt samen met partners om Griekenland meer en beter te promoten voor toerisme en vakanties. Met partners zetten we Griekenland positief in het daglicht en laten we zien hoe mooi Griekenland is en kan zijn.

Griekenland Magazine

Griekenland Magazine

Griekenland Magazine is een vaste partner. Het magazine over Griekenland is een must voor de echte Griekenlandliefhebber en komt elk kwartaal met interessante artikelen over vakantiebestemmingen, politiek, natuur en gastronomie. Columns van Griekenlandfanaten en interviews met echte Grieken.

Quality Coast

Quality Coast

Quality Coast is een programma om de schone kusten in Griekenland in kaart te brengen. Gesubsidieerd door de Europese Unie worden meer en meer fraaie, unieke en schone kustgebieden gepromoot. QualityCoast beoordeelt vakantiebestemmingen op natuur en landschap, cultureel erfgoed, lokale identiteit een duurzaamheid en maakt jaarlijks een Top 100 van de beste in Europa. Er komen heel wat Griekse bestemmingen in voor! en als het aan ons ligt worden dat er steeds meer.

Metaxa logo

Metaxa original Greek spirit

Metaxa wordt al meer dan 120 jaar gewaardeerd in meer dan 75 verschillende landen over de hele wereld. Metaxa is een unieke blend uit Griekenland en verkrijgbaar in een uitgebreid assortiment. In 1888 begon Spiros Metaxa een methode om deze drank te maken. Acht jaar later was hij pas tevreden met het eindresultaat. Het geheime recept van Metaxa is nog steeds hetzelfde als toen.

Coco-Mat sleep on nature partner Griekenlandnet

COCO-MAT sleep on nature

COCO-MAT is marktleider op het gebied van natuurlijke slaapproducten, bedlinnen, handdoeken en meubelen voor huis en hotel. Allemaal gemaakt van natuurlijke materialen uit duurzame bronnen, zoals kokosvezels, natuurlijk rubber, wol, katoen, zeegras, paardenhaar, zijde, linnen, hout en ganzendons.

Maleas premium olijfolie Griekenland

Maleas premium olijfolie

Maleas is premium olijfolie uit Griekenland. Absolute topkwaliteit olie uit de omgeving van Maleas op de Peloponnesos. Met de hand geplukte olijven in een PGI omgeving en een zuurgraad van <0,3 is Maleas DE olijfolie voor op tafel en bij de visite. Genieten van echte Griekse olijfolie.

Up Greek Tourism

Up Greek Tourism

Up Greek Tourism is een geweldig initiatief om Griekenland op een ludieke en fraaie manier te promoten als vakantiebestemming. Het initiatief van gedreven Griekse marketeers is een fundraiser voor een billboard op toplocaties wereldwijd. Op Time square en Picadilly Circus kleurden de reclameborden voor een paar weken blauw. Hoe meer billboards hoe beter! Een groep vrijwilligers die zich inzetten om Griekenland te promoten zonder er zelf iets aan te verdienen. Donaties kunnen per credit card of paypal en per project. Als donateur word je op een unieke manier in de billboard van Up Greek Tourism verwerkt als dank. Zo maak je met elkaar deel uit  van en prachtige gezamenlijke campagne voor Griekenland.