Partners

Griekenland.net werkt samen met partners om Griekenland meer en beter te promoten voor toerisme en vakanties. Met partners zetten we Griekenland positief in het daglicht en laten we zien hoe mooi Griekenland is en kan zijn. We werken graag met lokale partijen samen, zoals micro-brouwerijen, wijnhuizen, accommodaties en toeristische partijen. Kwaliteit en passie staan voor ons voorop en er is heel veel moois uit Griekenland te vermelden.

Epirus ambassadeur NederlandPer 1 september 2023 is oprichter Bas Wanrooij van Griekenland.net officieel ambassadeur voor het toerisme van de regio Epirus in Nederland en Belgiƫ. Van Ioannina tot aan Parga en van Preveza tot Metsovo. Het is dan ook een eer om deze fantastische regio op het vasteland van Griekenland te ondersteunen met ons netwerk. Een unieke bestemming op het Griekse vasteland met een mix van natuur, cultuur, gastronomie en natuurlijk ook zon, zee en strand.

Zorbabook partner Griekenland.netZorbabook is onze gastronomie-partner. Ze weten nog meer goede restaurants, lokale gerechten en over Griekse producten wereldwijd. Haal de Griekse keuken in huis, ga eten bij toprestaurants en koop authentieke locale souvenirs.

Het wereldwijde netwerk heeft directe connecties met leveranciers en producten, maar ook met chefkoks en boeren. Samen met Zorbabook zoeken we al jaren lang online en offline naar de hoogtepunten van de Griekse gastronomie.

Coco-Mat sleep on nature partner GriekenlandnetCOCO-MAT is marktleider op het gebied van natuurlijke slaapproducten, bedlinnen, handdoeken en meubelen voor huis en hotel. Allemaal gemaakt van natuurlijke materialen uit duurzame bronnen, zoals kokosvezels, natuurlijk rubber, wol, katoen, zeegras, paardenhaar, zijde, linnen, hout en ganzendons.

Quality Coast Griekenland.net partnerQuality Coast is een programma om de schone kusten in Griekenland in kaart te brengen. Gesubsidieerd door de Europese Unie worden meer en meer fraaie, unieke en schone kustgebieden gepromoot. QualityCoast beoordeelt vakantiebestemmingen op natuur en landschap, cultureel erfgoed, lokale identiteit een duurzaamheid en maakt jaarlijks een Top 100 van de beste in Europa. Er komen heel wat Griekse bestemmingen in voor! en als het aan ons ligt worden dat er steeds meer.

Metaxa logo GriekenlandnetMetaxa wordt al meer dan 120 jaar gewaardeerd in meer dan 75 verschillende landen over de hele wereld. Metaxa is een unieke blend uit Griekenland en verkrijgbaar in een uitgebreid assortiment. In 1888 begon Spiros Metaxa een methode om deze drank te maken. Acht jaar later was hij pas tevreden met het eindresultaat. Het geheime recept van Metaxa is nog steeds hetzelfde als toen.