Eveline appartementen

Appartementen Eveline zijn rustig gelegen en direct aan zee in de badplaats Roda en vlakbij Acharavi. Een kleinschalig zeer kindvriendelijke accommodatie met een mooie grote en goed onderhouden tuin. De vriendelijke en Nederlandse beheerders zorgen dat je niets te kort komt en helpen je met tips voor de leukste uitjes en beste restaurants in de omgeving.

Eveline een prima uitvalsbasis om Corfu te ontdekken en kindvriendelijk

De vier appartementen hebben allemaal twee ruime kamers en een terras aan de voorzijde met zeezicht. Er is een keuken, badkamer met douche en elk appartement van Eveline heeft vier bedden beschikbaar. Babybedjes en kinderstoelen zijn op aanvraag en worden gratis bijgeplaatst. Nieuw is de bungalow voor twee personen. Deze vrijstaande accommodatie heeft een douche, keuken en een eigen terras. Een ideale accommodatie van Eveline voor echtparen. Appartementen Eveline is geopend van eind april tot en met begin oktober.

Bekijk de mogelijkheden en aanbiedingen voor een vakantie naar appartementen Eveline op Corfu. Je kunt georganiseerd met een pakketreis naar Eveline, maar de accommodaties zijn ook zonder vliegticket te boeken. In 2012, 2013 en 2014 zijn Eveline appartementen highly recommended bij Zoover met een gemiddelde beoordeling van 9,0 met meer dan 98 beoordelingen. Ook op Tripadvisor wordt Eveline appartementen prima beoordeeld.

Eveline appartementen tips

Appartementen Eveline tuin Roda Corfu

Mooie grote tuin van Eveline met zonnezeil

Appartementen Eveline is een prima uitvalsbasis om Corfu te ontdekken. Op maximaal een uur rijden met de auto ben je bij vrijwel alle bezienswaardigheden en de mooiste stranden en baaien. Bij de appartementen in Roda geniet van je van rust en ruimte. In Roda is een breed en kindvriendelijk zandstrand en een boulevard met terrasjes, restaurants en de nodige winkeltjes. Een gezellig badplaats op Corfu en gericht op families en echtparen.

De omgeving van Roda en Acharavi is prachtig groen en met de bergen op de achtergrond fraai om te zien. Op 100 meter van Eveline vind je een supermarkt, zwemmen in de zee kun je voor de deur en een zwembad ligt op 50 meter van de accommodatie, waar je gratis gebruik van kunt maken.