Coralli appartementen

Coralli appartementen en studio’s ligt aan het strand van Karavostasi bij Perdika en op zestien kilometer van Sivota en Parga. Coralli Hotel, zoals de accommodatie officieel heet, ligt op slechts 10 meter van het lange zandstrand en heeft een eigen zwembad. Er zijn ruime studios met een oppervlakte van 40m2 en suites van 52m2. Door de ligging kun je hiervandaan gemakkelijk naar Parga, Ioannina of zelfs Zagochoria en Meteora reizen.

Coralli appartementen zijn geschikt voor echtparen en gezinnen

Bij het zwembad zijn gratis ligbedden beschikbaar voor gasten. De vriendelijke bediening van Coralli Hotel serveert hier en op het strand graag eten en drinken vanuit de beach bar. Er is ook een jacuzzi en een apart kinderbad. Bij de bar en het restaurant kun je drinken en wat te eten bestellen. Op het hele terrein is gratis WiFi beschikbaar voor gasten. Je huurauto kun je overdekt parkeren op de daarvoor bestemde parkeerplaats. Coralli appartementen en studio’s zijn rustig gelegen en kindvriendelijk.

Elk appartement en studio beschikt over een eigen airconditioning, flatscreen televisie, douche, terras of balkon met zitje, een keuken en koelkast. Vanaf je terras of balkon heb je zeezicht of kijk je uit op de bergen van Threspotia op Epirus. De studio’s zijn voor maximaal vier personen en in de ruime studio’s kunnen zelfs vijf personen verblijven. Ze beschikken beiden over twee tweepersoonsbedden. De studio heeft dan nog een sofa. Meer informatie en boekingen Coralli

Coralli appartementen accommodaties

Accomodatie en zwembad van Coralli in Epirus Griekenland

Coralli Hotel – zwembad en restaurant

Coralli Hotel (studio’s en appartementen) biedt echtparen en gezinnen de mogelijkheid om direct aan zee vakantie vieren in de regio Epirus. Het kleinschalige appartementencomplex wordt door de gastvrije familie Papachristou gerund.

In de accommodaties van Coralli is er genoeg ruimte voor kinderen ome kunnen spelen. Met 40m2 en 52m2 mogen de verschillende accommodaties dan ook ruim genoemd worden. Dagelijks uitgebreid ontbijt in het restaurant van Coralli is inbegrepen bij je verblijf. Ook is er één appartement voor minder validen beschikbaar.