Vakantiefoto’s Griekenland

Zelf mooie foto’s gemaakt in Griekenland? Upload ze in de foto albums op Griekenland.net. Hieronder kun je je foto’s selecteren en uploaden naar het passende foto-album. We bekijken alle foto’s eerst voordat ze online komen te staan. Je ziet ze dus niet direct in het foto-album terug.

Stuur ons je mooiste vakantiefoto uit Griekenland

TIP: de foto’s die je upload dienen minimaal 1200 x 800 pixels groot te zijn als het gaat om een foto op landscape formaat (liggend) of 800 x 1200 pixels in portrait formaat (staand). Vrijwel alle foto’s die je maakt met een digitale camera of een smartphone zijn minimaal van dit formaat! Je mag ze ook mailen naar info”at”griekenland.net of versturen via wetransfer naar ons.

Griekenland vakantiefoto albums

Voor veel Griekse bestemmingen zijn er al foto-albums aangemaakt. Bijvoorbeeld vakantiefoto’s van Alonissos, Chios, ChalkidikiCorfuKefalonia, Kos, KretaPeloponnesos, Rhodos, Samos, Thassos en Zakynthos. Maar nog veel meer natuurlijk! We zijn benieuwd naar je mooiste foto’s en ook de andere bezoekers van Griekenland.net willen ze graag zien.

Alle persoonsgegevens uit onderstaand formulier worden beveiligd opgeslagen. 90 dagen na inzending worden persoonsgegevens automatisch verwijderd van onze server. Opslag van deze gegevens vindt plaats op een beveiligde server (SSL) binnen de Europese Unie en deze gegevens worden niet gedeeld met derden. Er worden geen IP-adressen verzameld. Wilt u deze gegevens eerder of op een andere manier verwijderd hebben dan kunt u dit aangeven in het invoerveld van het formulier.

Locatie *

Wat staat er op de vakantiefoto? *

E-mail

* is een verplicht veld

Wat zijn jouw tips?