Vakantiefoto’s Griekenland

Zelf mooie foto’s gemaakt in Griekenland? We zien ze grag tegemoet en plaatsen ze in één van de foto-albums op Griekenland.net. We bekijken alle foto’s eerst voordat ze online komen te staan. Je ziet ze dus niet direct in het foto-album terug. Graag aangeven wanneer en waar je foto’s zijn gemaakt.

Stuur ons je mooiste vakantiefoto uit Griekenland

TIP: de foto’s die je upload dienen minimaal 1200 x 800 pixels groot te zijn als het gaat om een foto op landscape formaat (liggend) of 800 x 1200 pixels in portrait formaat (staand). Vrijwel alle foto’s die je maakt met een digitale camera of een smartphone zijn minimaal van dit formaat! Je mag ze mailen naar info”at”griekenland.net of versturen via wetransfer naar ons.

Griekenland vakantiefoto albums

Voor veel Griekse bestemmingen zijn er al foto-albums aangemaakt. Bijvoorbeeld vakantiefoto’s van Alonissos, Chios, ChalkidikiCorfuKefalonia, Kos, KretaPeloponnesos, Rhodos, Samos, Thassos en Zakynthos. Maar nog veel meer natuurlijk! We zijn benieuwd naar je mooiste foto’s en ook de andere bezoekers van Griekenland.net willen ze graag zien.