Elea Village Hotel

Het Elea Village hotel, van Acrotel resorts en hotels, is een 3*** accommodatie in Akti Elia (Elia Beach) aan de noordwestkust van Sithonia. Nikiti ligt op nog geen 10 kilometer afstand en de internationale luchthaven van Thessaloniki op 93 kilometer. Een smal kiezelstrand ligt voor het hotel.

Elea Village hotel is een familiehotel bij Nikiti in Sithonia

Het zwembad van Elea Village heeft een kindergedeelte. Bovendien is er een speeltuin voor de kinderen op het terrein aanwezig. Maaltijden (ontbijt, lunch en diner) zijn in buffetvorm en ook mogelijkheden voor a la carte. Bij het zwembad is een snackbar. Vanaf de balkons van de hotelkamers heb je uitzicht op het zwembad en de zee.

In de omgeving zijn de stranden van Lagomandra, Kalogria en Koviou een aanrader om te bezoeken. Mooie en kindvriendelijke zandstranden en binnen vijf minuten vanaf Elea Village ben je al op één van deze stranden. De zonsondergang in de baai voor het hotel is prachtig. Vanaf je balkon misschien nog wel mooier.

Elea Village Hotel accommodaties

Elea Village Hotel Superior room

Superior room Elea Village Hotel

Elea Village Hotel heeft in totaal 80 kamers. Hiervan zijn 42 double rooms, 12 superior rooms en 26 family suites. Het hotel is rustig gelegen in een groene omgeving en voor de winkels en restaurants kun je naar Nea Marmaras of Nikiti gaan.

Double rooms – hebben een oppervlakte van 21m2 en uitgerust met een twee-persoonsbed, balkon, douche, airconditioning, satelliet TV en haardroger. De double rooms van Elea Village zijn geschikt voor twee volwassenen en eventueel een kind.

Superior rooms – hebben een oppervlakte van 28m2 en zijn wat luxueuzer dan de double rooms. Ze liggen boven de double rooms en hebben een fraai uitzicht op zee. Uitgerust met een twee-persoonsbed, balkon, douche, airconditioning, satelliet TV en haardroger. De superior rooms van Elea Village zijn geschikt voor twee volwassenen en eventueel een kind.

Double room in Elea Village Hotel

Double room in Elea Village Hotel

Family suites – hebben een oppervlakte van 38m2 en hebben twee kamers. Uitgerust met een twee-persoonsbed, twee enkele bedden, balkon, douche, airconditioning, satelliet TV en haardroger. De family rooms van Elea Village zijn geschikt voor twee volwassenen en twee kinderen.