Koviou beach

  Koviou beach ligt tussen Kalogria beach en Agios Ioannis beach in op Sithonia. De afstand vanaf het stadje Nikiti bedraagt zo’n vijf kilometer en dit is tevens de afstand vanaf Elia. Voor een mooi uitzicht op deze baai en het strand neem je de afslag naar Isla bar. Na zo’n 350 meter heb je fraai zicht aan je rechterkant. Niet ver van het strand zijn meerdere accommodaties gelegen. Het zandstrand zelf is deels georganiseerd met strandstoelen en parasols.

  Koviou beach is één van de fraaiste zandstranden van Sithonia

  Koviou beach wordt gezien als één van de mooiste en niet geheel georganiseerde zandstranden van Sithonia. De ligging is ideaal op korte afstand van vakantiebestemmingen hier op het schiereiland. Je kunt wat eten en drinken kopen bij een uitbater, maar zelf iets meenemen wordt aangeraden. Je kunt tot ver de zee inlopen door de langzaam aflopende zeebodem. Een kindvriendelijk strand en tevens een mooie baai om te gaan snorkelen.

  Voor restaurants en beach bars kun je beter naar Kalogria beach gaan of naar het grotere Agios Ioannis beach. Je auto kun je het beste parkeren bij Hotel Markednos of daar in de omgeving langs de weg. Net als veel stranden hier op Sithonia is ook Koviou beach een kindvriendelijk zandstrand.  Vanaf de weg naar Isla beach bar heb je een fraai uitzicht op deze baai.

  Chalkidiki foto album

  Meer Griekenland aanbiedingen