Symmetron Suites

Symmetron Suites zijn kleinschalige accommodaties in het kustplaatsje Kalamos op Pilion. De verblijven liggen pal aan zee en het strand voor de appartementen is voorzien van de nodige faciliteiten voor toeristen, zoals ligbedden en parasols. In het hele resort is gratis WiFi voor de gasten. Het restaurant biedt zo nu en dan een Griekse avond aan en je kunt je professioneel laten masseren tijdens je verblijf. In de grote tuin zijn er ’s morgens vroeg mogelijkheden voor yoga-lessen en vanaf 09.30 uur staat het ontbijt klaar met uitzicht op zee.

Relaxen en genieten bij Symmetron Suites in Kalamos

Je kunt bij Symmetron Suites kiezen uit een maisonette voor twee tot drie personen, een luxe split level appartement voor vier tot  zes personen of een luxe familiekamer voor vier personen. De accommodatie is het hele jaar door geopend en dus voor zowel een vakantie in de zomer als in de winter. Een huurauto kun je parkeren op het eigen terrein met deels overdekte parkeerplaatsen.

De inrichting van de accommodaties is traditioneel met veel hout en steen. De maisonette is ruim opgezet en alle suites zijn uitgerust met airconditioning en televisie. Het personeel spreekt goed Engels en natuurlijk Grieks. Door de ligging op slechts 30 meter van het kiezelstrand kun je ’s morgens vroeg al een duik in zee nemen. De ligbedden en parasols op het strand zijn gratis te gebruiken voor gasten van Symmetron Suites.

Symmetron Suites accommodaties

Symmetron Suites in KalamosBij Symmetron Suites kun je kiezen uit drie verschillende accommodaties. De Maisonette is voor stelletjes en echtparen. Hier kunnen twee personen in verblijven en eventueel nog een mogelijkheid om de sofa tot bed te gebruiken. Ze hebben allemaal uitzicht op de bergen en een balkon, waar je uitkijkt op de olijfgaarden naast het resort. Een airconditioning en een flatscreen TV horen bij het interieur van elke maisonette. Elke maisonette heeft een eigen douche en je hebt gratis WiFi.

Ga je met de familie naar Pilion dan is een split-level appartement een mogelijkheid. Deze zijn geschikt voor vier tot zes personen. De benedenverdieping, het woongedeelte, heeft een oppervlakte van maar liefst 70m2. Ook deze appartementen hebben airconditioning en een flatscreen TV. Bovendien beschikken deze accommodaties over twee aparte slaapkamers.

Tot slot zijn er ook wat luxere familiehuisjes. Wat knusser met een apart woongedeelte, keuken en slaapkamers. Ook deze zijn uitgerust met airconditioning en flatscreen TV. Het oppervlakte bedraagt zo’n 60m2 en je hebt een eigen patio.