El Greco Hotel

Het El Greco Hotel is een 3*** hotel met vier-sterren service en kwaliteit in het centrum van de Griekse stad Thessaloniki. Door de centrale ligging ben je dichtbij bezienswaardigheden, musea, het gezellige centrum met winkels, taveernes en restaurants. De meeste op loopafstand als de White Tower, Rotonda, het paleis, de Arch of Galerius en het indrukwekkende Aristoteles plein. De internationale luchthaven van Thessaloniki ligt op 20 minuten rijden van het hotel en het treinstation ligt op vijf minuten afstand.

El Greco Hotel Thessaloniki ligt in het centrum van de stad

Thessaloniki is een multi-culturele stad met Joodse, Griekse en Ottomaanse invloeden. Niet alleen in de neo-klassieke gebouwen, maar ook in de vele restaurants zijn deze culturen terug te vinden. Hotel Thessaloniki El Greco ligt op een ideale lokatie op slechts vijf minuten wandelen van het Aristoteles plein. Een kwaliteitsaccommodatie met gratis WiFi in het hotel en zeer goede verbindingen met het openbaar vervoer.

Elke kamer in het hotel heeft warme kleuren, een satelliet tv en een koelkast. Het ontbijt, dat wordt aangeboden, is een goede start van je dag in Thessaloniki. Van de luchthaven kun je met bus 78 (’s nachts bus 78N) naar El Greco hotel. Je stapt uit bij de halte “Kolomvou” en wandelt naar het hotel aan de Egnatie straat. Een buskaartje kost slechts één euro. Taxirit van het vliegveld naar het hotel kost ongeveer 30 euro. Het hotel heeft regelmatig aanbiedingen met een gratis ‘airport-transfer’.

El Greco Hotel accommodaties

El Greco Hotel Thessaloniki accommodaties

El Greco Hotel Thessaloniki – hotelkamers

Het El Greco Hotel Thessaloniki heeft 90 kamers allemaal met airconditioning. Op de bedden liggen Egyptische lakens en de bedden zijn uitgerust met comfort matrassen. Kussen menu’s zijn beschikbaar. Gasten kunnen gebruik maken van het snelle internet in de kamers zelf en in de openbare ruimtes van het hotel. Elke hotelkamer heeft een 22″ LCD TV met satelliet zenders. Badkamers hebben een douche of bad. Dagelijks worden de hotelkamers schoongemaakt.

De prijs van de hotelkamer in El Greco Hotel is afhankelijk van het type kamer waar je in wilt verblijven. Het hotel heeft de keuze uit een single room, double room, triple room en een family room. De familiekamers bieden ruimte aan twee volwassenen en twee kinderen.