Oasis Scala Beach Hotel

Het Oasis Scala Beach Hotel is een luxe hotel direct aan het strand van de kustplaats Skala op het eiland Agistri. De ligging is gunstig met de haven op een steenworp afstand en je wandelt direct het gezellige centrum in van het plaatsje. Vanaf het dakterras met jacuzzi’s heb je een fraai uitzicht op zee met de blauw/witte Agia Anargyri kerk op de achtergrond. Als je met de draagvleugelboot aankomt verzorgt het hotel de transfer.

Oasis Scala Beach Hotel is de ideale plaats om op Agistri te verblijven

Het door familie-gerunde Oasis Scala Beach Hotel heeft een eigen gedeelte van het strand tot haar beschikking, een restaurant, rooftop spa en ligt slechts op vijf minuten afstand van andere toeristische voorzieningen. Door de jaren heen heeft het hotel verschillende gerenommeerde prijzen gewonnen in Griekenland en het toerisme.

Het hotel heeft verschillende typen kamers en variërend van classic double room tot Oasis suite. In total zijn er 52 hotelkamers beschikbaar. Uitgebreid is inbegrepen tijdens je verblijf en als gast van Oasis mag je gratis gebruik maken van de ligbedden en parasols op het zandstrand voor de deur.

Je kunt een verblijf op Agistri combineren met het eiland Aegina. Het hotel biedt gasten ook de mogelijkheid voor wijnproeverijen, yoga-lessen en in het restaurant worden avonden georganiseerd met live muziek. Het Oasis restaurant heeft al meerdere awards gewonnen, heeft een Grieks-Mediterrane keuken met een Griekse wijnkaart.

Oasis Scala Beach Hotel accommodaties

Oasis Scala Beach Hotel MaisonetteGasten van het Oasis Scala Beach Hotel kunnen kiezen uit vier verschillende soorten kamers. Alle 52 kamers hebben een balkon en bieden plaats aan twee tot vier personen. Elke ochtend is een vers uitgebreid ontbijt inbegrepen.

Double Classic room – heeft een tweepersoons bed en je kunt kiezen voor uitzicht op zee. Het oppervlakte van deze hotelkamers is 24m2. Je hebt een eigen badkamer, koelkast, flatscreen TV en er is WiFi beschikbaar.

Maisonette – deze hotelkamer heft het bed boven staan en twee (bed)banken beneden. Hier kun je dan ook verblijven als familie met maximaal twee kinderen. Het oppervlakte van deze kamer is 42m2 en je hebt vanaf je balkon uitzicht op zee.

Oasis Suite – hiervan zijn twee kamers beschikbaar en dit is de grootste en meest luxueuze hotelkamer.In totaal heb je 45m2 tot je beschikking met o.a. twee aparte slaapkamers. Ook heeft de Oasis Suite twee flatscreen TV’s en natuurlijk is er WiFi beschikbaar.