Apollon hotel

Apollon hotel is is een vier sterren all inclusive hotel op het Griekse eiland Kos. Het hotel is gelegen in Lambi in het noordoosten, dichtbij Kos-stad en op slechts 200 meter afstand van het zandstrand Nea Alikarnassos. Je wandelt in 20 minuten naar het gezellige centrum van de hoofdstad van Kos met alle faciliteiten, zoals taveernes, restaurants, winkels en bars.

Apollon hotel is een 4**** familiehotel op het eiland Kos

Het Apollon hotel heeft in totaal 160 kamers variƫrend van een Double Room Garden View tot Deluxe suites 2 bedrooms en living room. Op de fiets kun je via de kustweg naar Tigaki rijden en de zoutpannen van Aliki. Er is een zwembad met apart kindergedeelte met ligbedden en parasols. De tuin wordt goed onderhouden en de hoge palmbomen geven het geheel een exotisch tintje.

In het restaurant wordt ontbijt, lunch en diner in buffetvorm geserveerd. De keuken is internationaal. Ontbijten kan van 07:00 tot 10:00 uur, lunchen van 12:30 tot 14:30 uur en dineren van 18:30 tot 21:00 uur. In de lobby bar en de pool bar kunnen zowel alcoholische als niet alcoholische drankjes worden besteld. Deze zijn geopend van 10:00 tot 23:00 uur. Regelmatig is er ’s avonds animatie met wekelijks een Griekse avond.

Op het terrein is een sportschool voor gasten en een speeltuin. Liefhebbers kunnen tevens tennissen. Alle kamers hebben airconditioning, een mini koelkast en een flatscreen TV. WiFi is beschikbaar voor gasten in hun hotelkamer en in de lobby van het hotel.

Apollon hotel accommodaties

Apollon hotel in Lambi op het Griekse eiland KosIn het Apollon hotel bij Kos-stad kun je kiezen uit meerdere soorten hotelkamers. Met faciliteiten voor twee tot en met vier personen en van eenvoudig tot luxueus. De Double en Triple rooms hebben uitzicht op de tuin en zijn 22 tot 25 m2 groot. Ze bieden ruimte aan twee tot drie personen en beschikken over een ligbad en een balkon met zitje. In het hoofdgebouw vind je de Superior Double rooms met een oppervlakte van 27 m2.

Een Family room is 28 m2 groot en bied ruimte aan maximaal vier personen. Deluxe Double room heeft een inloopdouche en is met 21 m2 voor twee personen. Deluxe veranda room is 27 m2 groot en heeft een terras met ligbedden. Deluxe suites hebben twee slaapkamers en een woonkamer met een totaaloppervlakte van 48 m2. Voor families is er ook de keuze uit een Deluxe Family room van 42 m2.