Grand Serai Hotel

Het Grand Serai hotel is een vijf sterren resort in het hartje van de stad Ioannina en onderdeel van A-hotels. Dit hotel is een ‘congress en spa’ hotel biedt dus niet alleen hotelkamers aan, maar ook de mogelijkheid voor zakelijke congressen en een relaxte spa-behandeling. Bijkomend voordeel is dat het Grand Serai hotel een groot buitenzwembad heeft. Door de ligging van de gezellige stad Ioannina in het binnenland van Epirus is dit met name in de zomer welkom. Het ontbijt is heel uitgebreid met vooral lokale gerechten en ingrediĆ«nten.

Het Grand Serai Hotel is een 5***** resort in hartje Ioannina

Je auto kun je parkeren op de parkeerplaats van het hotel. Voordat je het hotel hiervandaan inloopt kom je eerst door fraaie en grote stadstuin. Hier krijg je dus niet het gevoel dat je in het centrum van en grote Griekse stad bent. Het Pamvotida meer, ook wel meer van Ioannina genoemd, ligt op loopafstand. Bij het meer vind je veel horeca en de bezienswaardigheden van de stad.

In het Grand Serai Congress & Spa hotel kun je kiezen uit een verblijf in een ‘Standard Room’, ‘Superior Room’, ‘Executive Room’, Hyati Room’, Junior Suite, ‘Executive Room’ of ‘Presidential Room’. In totaal heeft dit hotel totaal 216 kamers beschikbaar. De ideale verblijfsplaats als je in september deelneemt aan de professioneel georganiseerde Lake Run van Ioannina.

Grand Serai Hotel accommodaties

De standard room van het hotel heeft 25 tot 30 m2 en biedt ruimte aan maximaal drie personen. Zoek je wat meer luxe dan kun je kiezen voor een Superior of zelfs een Executive room. Qua grootte zijn ze vrijwel identiek. Met een gezin kun je verblijven in een Junior Suite en er zij ook nog de super de luxe Presidential Suites. Organisaties kunnen hier al hun gasten onderbrengen en op dezelfde locatie congressen organiseren. Dit wordt regelmatig namelijk al gedaan in combinatie met de universiteit in de stad.