Karfas

  Karfas is een populaire vakantiebestemming op het Griekse eiland Chios met een schitterend zandstrand. De badplaats ligt op zes kilometer ten zuiden van Chios stad, dichtbij de internationale luchthaven van Chios en is eenvoudig te bereiken. Het is het populairste resort van het eiland met alle faciliteiten voor de moderne toerist.

  Karfas is de meest toeristische badplaats van het eiland Chios

  De kustlijn van Karfas is ongeveer 1,5 kilometer lang in een beschutte baai met een strook fijn zandstrand. Het wordt ook wel “cosmopolitan beach” genoemd. Langs het strand vind je op verschillende plaatsen grote en luxe resorts direct aan zee. Bomen zorgen her en der voor de nodige en aangename schaduw op warme zomerdagen. Het zandstrand van Karfas is zeer geschikt voor families met kleine kinderen door de langzaam aflopende zeespiegel en het fijne zand.

  Karfas heeft een energiek nachtleven met clubs en bars en is in de zomer vaak druk. Je kunt eenvoudig met het openbaar vervoer naar Chios stad. Er zijn frequente busverbindingen met stops in Kantari, Kambos en Bella Vista beach.

  foto album

  Meer Griekenland aanbiedingen