Vakantie aanbiedingen Paros

    Op vakantie naar Paros? Op deze pagina vind je dagelijks updates met vakantie aanbiedingen naar het Griekse eiland Paros. Pakketreizen inclusief vlucht, accommodatie, veerdiensten en transfers. Last minute reizen naar vakantiebestemmingen als Naoussa en Parika. Kleinschalige appartementen en hotels aan zee, in de gezellige centra of met een mooi uitzicht over het Cycladen eiland.

    Vakantie aanbiedingen Paros in Griekenland

    Vakantie aanbiedingen naar Paros zijn soms al beschikbaar vanaf € 399,-. Het betreft dan een last minute reis met vertrekdatum op korte termijn. Zowel voor een zon, zee en strandvakantie kun je naar Paros reizen, maar ook voor een stukje cultuur, natuur en gastronomie. Proef de wijnen van het Griekse eiland en ontdek de rust in de vlindervallei en binnenlanden.

    Paros wordt ook wel het tweede Mykonos van Griekenland genoemd. Je vindt dan ook veel variatie in het aanbod van accommodaties. Van appartementen tot hotels en van boutique hotels tot enkele all-inclusive resorts. Bereikbaar is het eiland met een binnenlandse vlucht vanuit Athene. Met de veerboot kun je Paros bereiken vanuit havens van meerdere Cycladen-eilanden en die van Piraeus.

    Meer Griekenland aanbiedingen