Paros en Antiparos nieuwe bestemmingen Ross Holidays

4 februari 2023 Bas Wanrooij

Bergdorp Paros tijdens vakantieDe Cycladen-eilanden Paros en Antiparos zijn twee nieuwe telgen van Ross Holidays voor deze zomer. Hiermee komt het totaal aantal Griekse bestemmingen van de reisorganisaties uit Beuningen op 34 te staan. Eerder werd het Griekse eiland Serifos al aan het het reisassortiment van 2023 toegevoegd. Je kunt kiezen uit 11 verschillende accommodaties op Paros en Antiparos. Deze variëren van landelijke studio’s tot kamers in de gezellige centra en zelfs luxueuze villa’s. Je vliegt vanuit Nederland op Athene en hebt aansluitend een binnenlandse vlucht van 45 minuten naar Paros.

Naar het zuiden van Paros op vakantie

Paros en Antiparos nieuw bij Ross Holidays in 2023

In een bergdorp in het oosten van Paros

Waar de toeristische plaatsen, zoals Naoussa en Parikia, zich meer in het noorden van Paros bevinden, biedt Ross Holidays vakanties aan naar het rustige zuidoosten. Piso Livadi is een klein havenplaatsje met promenade en zandstrand. Hier vind je de gemoedelijke studio’s en appartementen van Huize Elena. In Drios, een paar kilometer ten zuiden van Piso Livadi, kun je kiezen voor een luxe villa om in te verblijven.

Antiparos is rustiger dan Paros

Antiparos ligt pal naast Paros. Vanuit het havenplaatsje Pounta vaar je in 10 minuten met het veer naar het hoofdstadje Chora. Je vindt hier onder ander fraaie stranden, druipsteengrotten en de archeologische bezienswaardigheid Despotiko. Net iets buiten Chora biedt Ross Holidays huis Gregos aan. In het gezellige centrum kun je ook verblijven en kiezen uit twee accommodaties. Verspreid over Antiparos vind je nog meerdere luxe villa’s om vakantie te vieren.