Vakantiebeurs aanbiedingen

  Tijdens de Vakantiebeurs in Utrecht hebben we speciale aanbiedingen naar Griekenland voor je. Met de kortingscodes kun je tot eind januari 2018 je vakantie boeken met extra voordeel. Op onze stand C038 in Hal 7 in de Jaarbeurs krijg je extra tips. Voor geïnteresseerden hebben we op de beurs vouchers met voordeelcodes om je vakantie naar Griekenland online te boeken. Hieronder diverse vakantiebeurs aanbiedingen naar Griekenland.

  Vakantiebeurs aanbiedingen Eliza was here

  Vakantiebeurs kortingscode 2016 Griekenlandnet Peloponnesos

  Vakantiebeurs kortingscode – Eliza was here

  Eliza was here heeft een groot aanbod vakantiewoningen op verschillende Griekse vakantiebestemmingen. Kleinschalig, met luxe en een huurauto erbij. Niet bij het massatoerisme in Griekenland, maar in een rustige natuurlijke omgeving. Zo geniet je van je rust en kun je zelf de bestemming ontdekken tijdens je reis.

  Boek je vakantie naar Griekenland bij Eliza was here met € 75,- korting op de totale reissom met de code die je bij ons op de Vakantiebuers kunt ophalen.

  We hebben een paar accommodatie tips van Eliza voor Griekenland op een rijtje gezet. Wat dacht je van Ellotis beach op Kreta, White Village op Rhodos of Ryalos Villas op de Peloponnnesos?

  Vakantiebeurs aanbiedingen Ross Holidays

  Ross Holidays vakantiebeurs aanbiedingen Zakynthos

  Vakantiebeurs aanbiedingen – Ross Holidays

  Ross Holidays heeft aanbiedingen tijdens de Vakantiebeurs, vaste klanten korting of vroegboekkorting voor vakantiegangers naar Griekenland.

  De Griekenlandspecialist heeft zoals ieder jaar een eigen stand op de Vakantiebeurs in Hal 7 B046 (tegenover Griekenland.net). Hier kun je de Griekse brochures halen van de vakantiebestemmingen die Ross Holidays in 2018 gaat aanbieden. Nieuw in het programma van 2017 is Zakynthos. Na Corfu, Kefalonia, Kythira, Lefkas, Paxos is Zakynthos zesde Ionische eiland dat door de touroperator uit Wijchen wordt aangeboden.

  Wat zijn jouw tips voor Vakantiebeurs aanbiedingen?