Griekenland.net op De Vakantiebeurs 2023

24 november 2022 Bas Wanrooij

Griekenland op De Vakantiebeurs 2023Griekenland.net staat voor de zesde keer op het grootste reisevenement van Nederland: De Vakantiebeurs. Van 12 tot en met 15 januari 2023 wordt deze beurs, zoals gewoonlijk, weer georganiseerd in de Jaarbeurs te Utrecht. Voor de reisbranche is er op 11 januari al de speciale vakdag. Griekenland is te vinden in Hal 7 en wordt dus deels door Griekenland.net vertegenwoordigd. Met onze stand E054 van 20m2 staan we wederom aan het gezellige Griekenlandterras.

Meer reportages in KALA Magazine ’23

Ook dit jaar kun je op onze stand het 48 pagina’s tellende KALA Magazine kosteloos ophalen. Editie zomer ’23 heeft nog meer reportages van bestemmingen en leuke en interessante artikelen. Zo vertelt weerman Ed Aldus van Buienradar over het Griekse klimaat en deelt een bijna Corfioot diverse anekdotes uit zijn afgelopen vijftig jaar. Voor de sportievelingen hebben we een hardloopkalender gemaakt. Zo kun je bijvoorbeeld de authentieke marathon lopen in Athene, maar ook eentje bijvoorbeeld op Rhodos of op Kreta. We nemen een kijkje in het leven van de Griekse profvoetballer Pantelis Hatzidiakos. Hij speelt in Nederland als verdediger bij voetbalclub AZ en heeft inmiddels al 21 caps op zijn naam staan in het nationale elftal van Griekenland.

Even naar Griekenland op De Vakantiebeurs

Op en rondom het Griekenlandterras op De Vakantiebeurs krijg je het Griekse vakantiegevoel. Zo ben je even in Griekenland en kun je ook Griekse producten zien en proeven. Bij ons kun je trouwens ook Griekse souvenirs kopen. Leuk voor thuis. Studenten van De Rooi Pannen uit Breda helpen ons een handje op de beursstand. Zo doen zij weer de nodige ervaring op in de reisbranche voor hun opleiding ’toerisme’. En wie weet ben jij wel de winnaar van een verblijf van zeven nachten in appartementen Eveline in Roda op het eiland Corfu.