Lily Ann Village Hotel

Het Lily Ann Village Hotel van de Acrotel Hotels en Resorts groep ligt bij Nikiti op het schiereiland Sithonia van Chalkidiki. Een 3*** familiehotel met zwembad op 400 meter van het zandstrand van Nikiti. Verzorging tijdens je vakantie op basis van logies-ontbijt, half pension of all inclusive. De afstand tot de internationale luchthaven van Thessaloniki bedraagt 85 kilometer en het centrum van Nikiti ligt op loopafstand van het Lily Ann Village Hotel.

Lily Ann Village Hotel is een familiehotel in het veelzijdige Nikiti

Het zwembad is een zoetwaterzwembad met gedeelte voor de kinderen. Er is een restaurant en pool snackbar aanwezig. WiFi is beschikbaar voor gasten van het hotel. Het complex bestaat in totaal uit vier gebouwen met veertig hotelkamers. In de groene tuin is er mogelijkheid om te BBQen.

Tijdens een vakantie in Lily Ann Village zit je vlakbij het centrum, het oude gedeelte en de jachthaven van Nikiti. ’s Avonds leuk om over de boulevard te slenteren, te gaan winkelen of ’s morgens een wandeling te maken door het oude gedeelte van Nikiti met de traditionele herenhuizen.

Lily Ann Village Hotel accommodaties

Family room in Lily Ann Vilage hotel Nikiti

Lily Ann Village Hotel – Family room

In het Lily Ann Village Hotel zijn in totaal veertig hotelkamers. Je hebt de keuze uit 20 Double rooms en 20 Family rooms. De gebouwen hebben accommodaties op de begane grond of op de eerste etage en allemaal een balkon of terras.

Double rooms – hebben een oppervlakte van 21m2 met een twee persoonsbed, een bedbank, douche, satelliet TV en airconditioning. De Double rooms van Lily Ann Village Hotel zijn geschikt voor maximaal drie volwassenen of twee volwassenen en een kind.

Family rooms – hebben een oppervlakte van 32m2 met twee kamers, een tweepersoonsbed, twee bedden, douche, satelliet TV en airconditioning. De Family rooms van Lily Ann Village Hotel zijn geschikt voor voor twee volwassen en twee kinderen.