KALA magazine en Griekenland Magazine

25 april 2013

KALA Magazine zomer 2019KALA magazine editie zomer 2019 is de derde editie van Griekenland.net en is op 11 december 2018 uitgekomen. Een magazine voor Griekenlandliefhebbers van maar liefst 48 pagina’s. In deze editie heel veel Griekenland. Van reportages over Athene, Parga, Zakynthos, Karpathos en Saronische eilanden tot een heerlijk Grieks recept en interview met keeper Kostas Lamprou.

De top 10 Griekse eilanden, blue flag beaches, golfen in Griekenland en Grieks bier. Kom in de juiste vakantiestemming voor de Griekse eilanden en het vasteland en droom lekker even weg met KALA magazine.

KALA magazine is gratis en als je hem thuis wilt ontvangen betaal je alleen de verzendkosten à € 2,99 en voor België € 6,99. Alvast heel veel leesplezier en we zien jullie reacties graag tegemoet. Waar denken jullie dat de coverfoto is gemaakt?

Griekenland Magazine winter 2018Griekenland Magazine editie winter 2018 is op 11 december verschenen en voor echte Griekenlandfans een must om te lezen. In deze editie o.a. een mini-special Samos, Parga, Preveza, Nana Mouskouri en winter in Griekenland. Inspirerend en je krijgt direct zin om op vakantie naar Griekenland te gaan.

Griekenland Magazine geeft de nodige suggesties, tips en adviezen voor een reis of vakantie naar Griekenland of de Griekse eilanden. Heerlijk om te lezen op de bank op die luie zondag en alvast weg te dromen van je volgende reis of gewoon oude vakantieherinneringen ophalen.

Het magazine is te vinden in diverse Nederlandse en Vlaamse boekhandels en supermarkten. Het tijdschrift over Griekenland en Cyprus komt elk kwartaal uit. Wil je verzekerd zijn van een exemplaar van Griekenland Magazine? Neem dan nu een voordelig abonnement. Dan heb je ook het volgend nummer, vol kortingen en aanbiedingen, een dag eerder in huis!

Op Griekenland.net staan diverse artikelen uit Griekenland Magazine. Soms wat uitgebreider en soms niet in het magazine, maar exclusief op onze site! Heb je tips of wil je ervaringen delen, dan kun je altijd contact opnemen.