KALA magazine is het Griekenland magazine

25 april 2013

KALA Magazine zomer 2019KALA magazine editie zomer 2019 is de derde editie van Griekenland.net en is op 11 december 2018 uitgekomen. Een magazine voor Griekenlandliefhebbers van maar liefst 48 pagina’s. In deze editie heel veel Griekenland. Van reportages over Athene, Parga, Zakynthos, Karpathos en Saronische eilanden tot een heerlijk Grieks recept en interview met keeper Kostas Lamprou.

De top 10 Griekse eilanden, blue flag beaches, golfen in Griekenland en Grieks bier. Kom in de juiste vakantiestemming voor de Griekse eilanden en het vasteland en droom lekker even weg met KALA magazine.

KALA magazine is gratis en als je hem thuis wilt ontvangen betaal je alleen de verzendkosten à € 2,99 en voor België € 6,99. Alvast heel veel leesplezier en we zien jullie reacties graag tegemoet. Waar denken jullie dat de coverfoto is gemaakt.

Eerdere edities van KALA Magazine zijn zomer 2017 en zomer 2018. Deze Griekenland magazines kwamen allebei begin december uit. Ze zijn inmiddels helemaal uitverkocht.