Griekenland.net voor zevende keer op De Vakantiebeurs

18 december 2023 Bas Wanrooij

Vakantiebeurs 2024 met Griekenland.netGriekenland.net is ook in 2024 aanwezig op De Vakantiebeurs in Utrecht. Het is de zevende keer dat we als vertegenwoordiger van Griekenland op deze beurs staan. Jaarlijks trekt het grootste ’travel & leisure’ evenement van Nederland duizenden reislustige Nederlanders. Dit om een dag in de vakantiestemming te komen voor jouw vakantiebestemming in 2024. Hier ontmoet je locals uit Griekenland voor antwoorden op je vragen en tips voor je vakantie naar de Griekse eilanden of het vasteland. Griekenland.net kun je vinden in Hal 8, waar je Bas op stand D064 kunt ontmoeten en een gratis KALA Magazine zomer 2024 kunt meenemen voor thuis.

Bij Epirus op de stand in Hal 8

We staan dit jaar als partner van een groep ondernemers op Epirus op De Vakantiebeurs. Een logische keuze, want eerder dit jaar werd Bas gekroond tot ambassadeur van deze regio voor toerisme in Nederland en België. Ook in KALA Magazine zomer ’24 staan reportages over de stad Ioannina, het UNESCO-gebied Zagoria en het ruige natuurgebied van Tzoumerka. We hebben ze allemaal in mei en juni van dit jaar bezocht. Onze tips kun je dus lekker thuis nalezen in het magazine. Bekijk de nieuwe dronevideo van Epirus in één minuut.

Ook voor andere Griekse bestemmingen kun je ons benaderen. Bas helpt je graag met zijn ervaringen en geeft je tips voor bijvoorbeeld een eilandhopreis of een zonvakantie naar Kreta. In KALA staan dit jaar ook reportages van destinaties Rhodos, Chalkidiki, Ammouliani, Kefalonia en Ithaki. Net als voorgaande jaren bieden we studenten van De Rooi Pannen in Breda weer de mogelijkheid om ervaring op te doen in reisbranche en ons te helpen op de beursvloer.

Stem op Griekenland.net voor de Vakantie Awards 2024

Al het harde werken wordt beloond, want Griekenland.net is wederom genomineerd voor de Vakantie Award ‘Zonvakantievakanties Griekenland’ van travmagazine. Samen met negen andere Griekenlandspecialisten staan we er weer mooi op voor de Vakantie Awards 2024. Tot en met 2 januari 2024 kun je je stem uitbrengen. Op 27 januari worden vervolgens op het prestigieuze reisgala de winnaars bekendgemaakt.