KALA Magazines digitaal verkrijgbaar

19 maart 2020 Bas Wanrooij

KALA Magazine digitaalVanaf vandaag zijn alle edities van KALA Magazine digitaal verkrijgbaar. Zo kun je in deze roerige tijden overal digitaal een stukje Griekenland in huis halen. Kunnen we niet naar Griekenland reizen, dan halen we het even naar ons toe. Het betreft de edities zomer 2017, zomer 2018, zomer 2019 en zomer 2020 van KALA Magazine. Je kunt ze online bestellen voor € 1,95 per editie en een voordeelpakket van alle edities is tijdelijk verkrijgbaar voor € 6,95.

Met KALA Magazine door Griekenland heen

In de vier verschenen edities van KALA Magazines zijn heel reportages gemaakt van Griekse bestemmingen. Van Kreta tot Corfu en van eilandhoppen op de Sporaden tot zeilen langs de Ionische eilanden. Handige tips met mooie foto’s en heerlijke inspiratie. Zo kun je thuis toch een beetje wegdromen over je vakanties naar Griekenland en de reizen die je in de toekomst wilt gaan maken. Even wat leuks en iets positiefs.

Vier edities van KALA Magazine

Inmiddels zijn er vier jaarlijkse edities van KALA Magazine uitgegeven. De eerste editie had 44 pagina’s en de overige drie versies zijn 48 pagina’s dik. Niet alleen bestemmingen worden in kleurrijke reportages getoond, maar de Griekse recepten kun je thuis bereiden. Lees ook over Griekse likeuren, lokale bieren uit micro-brouwerijen en Griekse wijnen.