Agistri Apartments

Agistri Apartments zijn vrijwel direct gelegen aan het strand van het gezellige Skala Agistri. In 2020 zijn de appartementen compleet gerenoveerd. De 15 verschillende appartementen worden door een familie gerund en liggen op slechts 100 meter van de Egeïsche Zee vandaan. De ligging is centraal in het centrum van het plaatsje met strand, restaurants en bars op loopafstand.

Agistri Apartments liggen centraal dicht aan zee in Skala Agistri

Bij Agistri Apartments kun je verblijven in een Single Room, Double Room Sea View, Double Room Mountain View of Quadruple Room. Als gast van deze appartementen krijg je korting op de Oasis Spa en de Oasis beach bar. Bij de beach bar kun je ook tegen gereduceerd tarief ligbedden huren op het strand. Bovendien kun je met korting dineren in het Oasis restaurant met een Grieks-Mediterrane keuken.

Door de ligging dichtbij de haven van Agistri heb je geen huurauto of transfer nodig om naar de appartementen te gaan. Niet ver van de accommodatie vind je de bushalte om je te verplaatsen over het eiland. Wandelen is een ander prima alternatief om het Argosaronische eiland te ontdekken vanuit Agistri Apartments.

Alle appartementen hebben een koelkast, keuken en flatscreen TV. Tevens is er een balkon met zitje. Het uitzicht vanaf het balkon varieert per appartement en is afhankelijk van de ligging.

Agistri Apartments accommodaties

Agistri apartments in SkalaAgistri Apartments hebben vier verschillende type appartementen. Voor singles is er de studio van 12 m2 met een eigen badkamer. De double room sea view en mountain view zijn beschikbaar voor maximaal drie personen en voor gezinnen is er de mogelijkheid om met maximaal vijf personen de Quadradruple room te verblijven.

Natuurlijk is er WiFi beschikbaar in de kamers en op het balkon. In alle appartementen hangt een 39′ flatscreen LCD-scherm met satelliet verbinding om ’s avonds of op een regenachtige dag vanuit je bed te kunnen ontspannen in Agistri Apartments.