Chrisi Milia

  Chrisi Milia en Milia beach zijn twee mooie stranden op het Griekse eiland Alonissos. Ze liggen op vier kilometer van de vakantiebestemming Patitiri en zijn gemakkelijk met een huurauto of taxi te bereiken. Met een motorbootje vanaf zee kan natuurlijk ook. Bij beide stranden ligt een taverne dichtbij zee en de naaldbomen langs het strand geven het geheel een fraaie uitstraling. Niet ver van het strand liggen enkele accommodaties waar je kunt verblijven tijdens je vakantie op Alonissos.

  Chrisi Milia en Milia beach behoren tot de mooiste stranden van Alonissos

  De zeebodem bij Chrisi Milia beach loopt geleidelijk af en het strand is kindvriendelijk. De zee bij beide stranden kleurt in het zonlicht smaragdgroen en regelmatig meren zeilboten of luxe jachten aan in één van deze baaien tijdens de warme zomermaanden. Langs de stranden ook de mogelijkheid om een parasol en strandbedje te huren. Chrisi Milia is één van de populairste stranden van Alonissos en wordt in de volksmond ook wel Palavodimou Lakka genoemd.

  Het zand hier kleur goud en geeft een mooi contrast met de kleur groen van de dennennaalden. Tevens is het één van de weinige georganiseerde zandstranden op het Sporaden-eiland. Alternatief voor deze stranden is Kokinokastro beach, wat een baai verder ligt en ook met de auto goed te bereiken is.

  foto album Alonissos

  Meer Griekenland aanbiedingen