Aegialis Hotel & Spa

Het Aegialis Hotel & Spa is het enige 5***** hotel op het Griekse eiland Amorgos. Je vindt de accommodatie hoog tegen de steile rotsen bij het kustplaatsje Aegiali in het oosten van het Cycladen-eiland. Het uitzicht vanaf het terras waar je ontbijt is adembenemend. Een prachtige start van je dag tijdens je vakantie op Amorgos.

Genieten van luxe en rust in Aegialis Hotel & Spa op Amorgos

De hotelkamers zijn ruim met een eigen balkon en je kunt upgraden naar een zeer luxe verblijf. Het hotel is zo ingedeeld dat je eerder het gevoel hebt in een kleinschalige accommodatie te vertoeven dan in het grootste hotel van het Cycladen-eiland. Voor rustzoekers en yoga-liefhebbers is het hotel prima geschikt. De uitgebreide en luxe Spa van het hotel biedt mogelijkheden om extra te ontspannen tijdens je vakantie.

Niet alleen yoga-sessies worden georganiseerd, maar ook allerlei excursies over en rondom het eiland. Maak de mooiste wandelingen, proef lokale wijnen of volg een kookcursus. Het kan allemaal in Aegialis Hotel & Spa in het gezellige havenplaatsje Aegiali. Vanaf het hotel loop je in een paar minuten naar het fraaie zandstrand Levrossos. Zoek je meer rust dan kun je verder wandelen naar Psili Ammos beach of zelfs naar Chochlakas beach. Een excursie naar Chora is een aanrader.

Aegialis Hotel & Spa accommodaties

Aegialis Hotel & Spa op AmorgosHet Aegialis Hotel & Spa heeft negen verschillende verblijfsruimtes. Je kunt kiezen uit Superior Amorgion, Superior Cycladic, Exclusive, Family Suite, Junior Honeymoon Suite, Business Suite, Honeymoon Suite, Spa Suite, Junior Suite en een Junior Family Suite.

Alle kamers zijn uitgerust met airconditioning, luxe bedden en een flat screen tv. Het oppervlakte verschilt per type hotelkamer. De meest luxe kamers hebben een eigen hammam of jacuzzi.

Het hotel heeft een luxe spa met meerdere behandelmogelijkheden tijdens je verblijf. In het eigen Ambrosia Gallery restaurant kun je ontbijten, lunchen en dineren.