Firopotamos beach

  Firopotamos beach is een fraai zandstrand op het Griekse eiland Milos. Het ligt op twee kilometer rijden van het hoofdstadje Plaka en is ook te voet goed te bereiken. In de baai vind je, net als in Klima, de traditionele visserswoningen “syrmata” en het blauwwitte Agios Nikolaos kerkje. Het strand is in de zomermaanden grotendeels georganiseerd en een populair onder toeristen die verblijven in de hoofdstad van Milos.

  Firopotamos beach is een fraai zandstrand op het eiland Milos

  Het zeewater bij Firopotamos beach is kraakhelder en ideaal voor een verkoelende duik in zee tijdens een warme zomerdag. Snorkelen is ook een tip aangezien er de nodige rotsen langs de kustlijn te vinden zijn. De kwaliteit van het zwemwater is uitstekend en langs het strand de nodige vegetatie voor natuurlijke schaduw. De huurauto kun je dichtbij het strand van Firopotamos parkeren.

  Zeker in het voor- en naseizoen is het genieten op Firopotamos beach. In de zomermaanden kan het overdag wat drukker zijn aan het strand. In de omgeving zijn dan Sarakiniko beach, Plathiena beach en Mandrakia prima alternatieven voor een dagje zon, zee en strand. Voor een hapje en een drankje kun je uitwijken naar de hoofdstad Plaka en het havenplaatsje Mandrakia.

  Milos foto album

  Meer Griekenland aanbiedingen