Villa Themos

Villa Themos appartementen zijn rustig gelegen net buiten het gezellige Kokkari. Het centrum ligt op loopafstand, net als het schitterende Lemonakia beach. De ligging is midden in een groene omgeving op een klif aan zee. Vanaf de achterzijde heb je een mooi uitzicht op Long beach en de badplaats.

Villa Themos ligt rustig in het groen en toch centraal

Villa Themos is een kleinschalig complex met studio’s voor twee of drie personen. Veel gasten van deze accommodatie zijn terugkerende toeristen. De eigenaresse Dora is erg gastvrij en vriendelijk. Het zwembad is goed om even af te koelen. Op 500 meter afstand vind je één van de mooiste stranden van Samos.

In de studio’s van Villa Themos staat een twee-persoons bed en de keuken heeft een tweepits kookplaat en een koelkast. je kunt filterkoffie zetten. De badkamer heeft een douche en toilet. Op je terras op balkon heb je een tafel met drie stoelen. Extra is de broodservice voor je ontbijt en een tip om dagelijks af te stemmen met Dora.

Villa Themos accommodaties

Zwembad van Villa Themos in KokkariVilla Themos is in 1992 gestart en in 2018 heeft er een grote renovatie plaatsgevonden in de studio’s. In totaal zijn er 13 accommodaties beschikbaar voor maximaal drie personen. Het is een kleine en knusse accommodatie, waar je je snel op je gemak voelt. Aan de bar kun je drankje nuttigen.

De studio’s hebben allemaal drie slaapplaatsen. Een tweepersoonsbed en een bedbank. Je kunt een studio op de begane grond hebben met terras of op de eerste verdieping met balkon. Je kijkt uit op de groene bergen. De schoonmaak is dagelijks en handig de waslijn aan de voorzijde van je accommodatie.

Wat zijn jouw tips voor Villa Themos?