Luxe villa’s in Griekenland

3 januari 2022 Bas Wanrooij

Vakantie in luxe villa's in Griekenland deze zomerOok in Griekenland wordt er fors geïnvesteerd in vooral luxe en nieuwe accommodaties. Vier en vijf sterren hotels zijn populairder dan ooit en we willen in 2022 in ieder geval één keer (heel) goed op vakantie. Wat dacht je van luxe villa’s in Griekenland met privé-zwembad als verblijf? Je kunt er zelf eentje huren en je eigen vliegtickets erbij boeken of kiezen voor een georganiseerde pakketreis. Bijvoorbeeld op Corfu, Kreta of het geliefde Zakynthos. Mogelijkheden genoeg voor je luxe vakantie naar Griekenland deze zomer.

Met je gezin of vrienden in een villa in Griekenland

Je eigen vrijstaande woning in Griekenland tijdens je vakantie. In een rustige omgeving op een populaire Griekse vakantiebestemming. En voorzien van alle luxe zoals je thuis hebt. Een fijne plek om te relaxen deze zomer en echt te genieten van je gezin of vrienden. Het aanbod van luxe villa’s in Griekenland is de laatste jaren flink toegenomen. Niet alleen op de Griekse eilanden, maar juist ook op het vasteland. Van kleinschalige villa’s voor maximaal vier personen in Hanioti op Chalkidiki tot aan ware landhuizen in Ambelokipi op Zakynthos met maar liefst acht slaapkamers en drie badkamers.

Nederlanders willen dit jaar heel graag met vakantie. Het liefst naar het buitenland en met het vliegtuig. Even helemaal weg en in een andere omgeving. Niet alleen tijd voor jezelf, maar ook tijd voor elkaar. En dan niet thuis boven op elkaars lip, omdat de scholen dicht zijn en je thuis dient te werken. Maar met ruimte, luxe en mogelijkheden om voor iedereen te ontspannen.

Vliegen naar Griekenland vanaf luchthaven naar keuze

Reisorganisatie &Olives, voorheen Isropa reizen, heeft een breed aanbod pakketreizen met luxe villa’s voor de zomer van 2022. Je kunt kiezen voor een vertrek vanaf Amsterdam, lokale luchthavens in Nederland, maar ook vanaf Charleroi in België of vanaf Düsseldorf in Duitsland. Dit is afhankelijk van je Griekse vakantiebestemming. Ook touroperator Eliza was here biedt villa’s aan in Griekenland als pakketreis en Ross Holidays heeft vrijstaande vakantiewoningen op Pilion en Zuid-Kreta.