My Big fat Greek Wedding 2

De komedie film My Big Fat Greek Wedding 2 draait vanaf 14 april 2016 in de Nederlandse bioscopen. Na het succes van de eerste My Big Fat Greek Wedding uit 2002 is er nu de opvolger van de hilarische romantische komedie. Net als in de eerste film spelen Nia Vardalos en John Corbett in de hoofdrollen. Echter gaat het nu niet om de bruiloft van Toula en Ian Portokalos. De trouwerij zal “bigger” en “fatter” zijn dan uit de eerste film met uiteraard veel opvallende en leuke Griekse momenten.

My Big Fat Greek Wedding 2 vanaf april in Nederlandse bioscopen

Tijdens de film wordt duidelijk dat de ouders van Toula officieel niet getrouwd zijn. Inderdaad, tijd voor een nieuwe My Big Fat Greek Wedding. Een over de top Griekse bruiloft. Met hilarische momenten van de bemoeizuchtige Portokalos familie. Toula en Ian hebben alleen maar oog voor hun tienerdochter Paris. Hun huwelijksproblemen worden naar de achtergrond verschoven en als dochterlief wil gaan studeren aan een universiteit ergens ver weg, breekt de nodige paniek in de hechte Portokalos familie uit.

My Big Fat Greek Wedding 2 is een romantische komedie voor de hele familie. Met zogenaamde ouderwetse Griekse tradities en gewoontes in een luchtig en bovenal grappig jasje. Het tweede deel duurt een uur en 34 minuten.

Hoofdrolspeelster Nia Vardalos is een Canadese Griek en geboren in 1962. Als Toula trouwt ze in deel één van My Big Fat Greek Wedding met de niet Griek Ian Miller (Jonh Corbett). Corbett is ook bekend van de film Northern Exposeer. Het tweede deel van de film duurt een uur en 35 minuten. Voor deel twee heeft Nia ook een groot deel van het script geschreven.

My Big fat Greek Wedding 2 tips

Kom alvast in de stemming voor de romantische komedie film “My Big Fat Greek Wedding 2” en bekijk de officiële trailer van deze bioscoopfilm. Vanaf april 2016 te zien in de Nederlandse bioscopen. Een andere tip is om het eerste deel van My Big Fat Greek Wedding vooraf thuis te kijken. Dan ken je de geschiedenis van de Griekse familie Portokalos.