September in de bioscoop: My Big Fat Greek Wedding 3

26 mei 2023 Bas Wanrooij

Na de successen van deel één en twee vonden vorig jaar de opnames plaats van My Big Fat Greek Wedding 3. 8 september 2023 is de film te zien in de bioscoop, althans dat is de bedoeling. Nieuwe belevenissen van de Portokalos-familie en natuurlijk in Griekenland. Opnames voor deze film hebben vorig jaar o.a. plaatsgevonden op de eilanden Corfu en Symi en in hoofdstad Athene. Op het Ionische eiland Corfu is een groot gedeelte van de film opgenomen in Danilia Village, niet ver van Kerkyra en Gouvia vandaan. En het mooie is dat je dit fraaie oude dorp uit de film nu al kunt bezoeken. Tip voor als je hier komende zomer vakantie gaat vieren.

My Big Fat Greek Wedding deel één en twee groot succes

Het eerste deel van My Big Fat Greek Wedding dateert alweer uit het jaar 2002 en werd wereldwijd een bioscoophit. My Big Fat Greek Wedding 2, de reünie, draaide zeven jaar geleden in de bioscoop. Nu is het derde deel een ’tribute’ aan acteur Michael Constantine, die de patriarch speelde van de Portokalos-familie in deel één en twee en helaas in de zomer van 2021 is overleden. De hele familie Portokalos keert in het derde deel terug naar zijn geboorteplaats Vrisi in Griekenland. Of er in deze wereld ook weer wordt getrouwd? Geen idee nog, maar gezien de andere films is de kan hierop realistisch.

My Big Fat Greek Wedding 3 is terug naar Griekenland

In het derde deel van de romantische komedie keert de familie terug in een hilarische trip naar Griekenland. Het derde deel is net als de eerste twee geschreven en geregisseerd door Nia Vardalos. Ze speelt zelf ook één van de hoofdrollen en wel die van Toula Portokalos. Ze vormt nog steeds een koppel met Ian Miller, die wordt gespeeld door acteur John Corbett. Bekijk hieronder alvast de trailer van My Big Fat Greek Wedding 3.