Vakantiebeurs Griekenland.net 2019

15 januari 2019 Bas Wanrooij

Vakantiebeurs 2019 Griekenland.net De afgelopen week van 9 tot en met 13 januari was Griekenland.net aanwezig op De Vakantiebeurs in Utrecht. In Hal 7 op stand E002 konden bezoekers Metaxa en Mythos proeven, meedoen met de prijsvraag en een KALA Magazine editie zomer 2019 ophalen. Het grootste reisevenement van Nederland trok ook in 2019 weer meer dan 100.000 bezoekers. Op zaterdag hadden we maar liefst 10 enthousiaste collega’s, vrienden en kennissen op de stand als bemanning. En dat was gezien de drukte ook hard nodig. Bedankt!

Beren adopteren in Griekenland

De blije winnares mevrouw Tallien Bos heeft een verblijf op Corfu in appartementen Eveline gewonnen bij de prijsvraag van Mythos bier. Bij proeverijen is in totaal een bedrag opgehaald van € 1.331,59 voor stichting Arcturos op het vasteland van Griekenland. We zijn in contact met Arcturos en horen deze week welke beren we gaan adopteren en hoe we het bedrag gaan inzetten. Iedereen heel erg bedankt voor deelname en de giften. Later meer hierover.

3.000 KALA Magazines

We hebben op onze stand meer dan 3.000 bezoekers blij gemaakt met een KALA Magazine zomer 2019. Ons Griekenland magazine boordevol inspiratie voor je volgende vakantie naar Griekenland. handig om naast de laptop of tablet te houden als je over Griekenland.net surft. Op zoek naar je volgende reis naar Griekenland.

Erg leuk waren gesprekken met bezoekers van de beurs. Griekenland is in trek voor reizen in 2019. We willen niet meer naar de massa, graag in contact treden met locals, onontdekte baaitjes en dorpjes zien en meer genieten van Griekse gastronomie. Kalo taxidi!