Griekenland.net voor vierde jaar op rij op Vakantiebeurs

18 november 2018 Bas Wanrooij

Griekenlandnet Vakantiebeurs 2019Griekenland.net staat van 10 tot en met 13 januari op de Vakantiebeurs in Utrecht. Het is voor het vierde jaar op rij dat we met een eigen stand aan het Grieks terras in de Jaarbeurs aanwezig zijn.

Na de succesvolle deelnames in 2016, 2017 en 2018 gaan we er in januari 2019 weer een feestje van maken. Ben je op zoek naar inspiratie en wil je alvast een beetje Griekenland proeven? Kom dan langs in hal 7 op onze stand E002.

Van dolfijnen naar beren

Met de Metaxa-proeverij in 2018 hebben we een recordbedrag opgehaald voor Tethys Research Institute. Hiermee hebben we onze dolfijn Sagapo kunnen adopteren en de stichting kunnen voorzien van een camera voor hun onderzoeken om de dolfijnpopulatie in Griekenland in stand te houden. Dit jaar gaan we zoveel mogelijk beren adopteren op het vasteland van Griekenland. Stichting Arcturus verzorgt gewonde beren en laat ze na een behandeling weer vrij in de Griekse natuur. Ook verzorgen ze voormalig circusberen uit Bulgarije en Roemenië en bereiden ze voor op een terugkeer naar hun natuurlijke leefomgeving.

Primeur: Mythos proeverij

Deze editie van de Vakantiebeurs hebben we een primeur. Niet alleen kun je Metaxa proeven op onze stand, maar ook het Griekse bier van Mythos. Een fris biertje dat past bij een warme Griekse zomer. Bovendien maak je kans op een verblijf op Corfu van een week.

KALA Magazine is dit jaar extra dik. De zomer 2019 editie krijgt 48 pagina’s en staat weer boordevol met o.a. reportages van bestemmingen, een interview met een bekende Griek, tips voor je vakantie, top 10 Griekse eilanden en een heerlijk recept uit Poros. KALA Magazine zomer 2019 kun je kosteloos afhalen op onze stand. Tot op de Vakantiebeurs.