Beste luxe boutique hotel ter wereld op Santorini

12 december 2018 Bas Wanrooij

Beste luxe boutique hotel ter wereld op SantoriniHet beste kleinschalige (boutique) luxe hotel ter wereld vind je dit jaar op Santorini. Canaves Oia Suites is niet alleen verkozen tot het beste luxe hotel, maar ook het beste resort hotel van het jaar en bovendien werd hun hotelvideo “Canaves Oia -Where Time Stops” als beste verkozen. Drie prestigieuze Small Luxury Hotel awards voor een prachtig hotel aan de kraterrand in Oia op Santorini. De awards staan voor uitmuntendheid van architectuur, design en de adembenemende suites. In totaal dingen elk jaar meer dan 500 hotels mee naar deze prestigieuze awards.

Canaves Oia Suites nagenoeg perfect

Canaves Oia Suites is door de jury omschreven als “nagenoeg perfect”. De geschiedenis van dit luxe boutique hotel gaat terug naar 1985. Toen werden de gebouwen gebruikt voor wijnopslag en Yiannis en Anna transformeerde de 17e eeuwse grotten destijds om tot twee unieke hotelkamers. Sindsdien is er veel veranderd en inmiddels telt het boutique hotel 18 verschillende en romantische suites.

Het mooiste kleinschalige hotel met het ontwerp waar je van gaat wegdromen, krijgt tevens een Small Luxury Hotel award. Dit jaar is het wederom een Griekse accommodatie en deze is ook gelegen op de Cycladen. Liostasi Hotel & Suites op het eiland Ios mocht deze award in ontvangst nemen. Ook de Most A-list Experience Award gaat dit jaar naar Griekenland. Porto Zante Villas & Spa op het Ionische eiland Zakynthos is de gelukkige winnaar.