All-inclusive en luxe resorts Griekenland bij beste ter wereld

24 april 2024 Bas Wanrooij

Rhodos luxe jacht in Mandraki havenAls je op zoek bent naar een all inclusive vakantie of verblijf in een luxe resort in Griekenland dan zit je goed. Bij de Travelers Choice Awards van TripAdvisor 2024, waar alleen de allerbeste hotels en resorts worden bekroond, zijn diverse Griekse luxe all inclusive resorts in de prijzen gevallen.

In de top 25 van meest luxe hotels ter wereld, dus hotels die echt aan al je eisen voldoen, is Atrium Palace Thalasso Spa Resort & Villas in Kalathos op Rhodos op de achtste plaats geëindigd. Bedenk je dat minder dan één procent van de meer dan acht miljoen vermeldingen op de beoordelingssite zoveel fantastische beoordelingen krijgt. Dit zijn de all-inclusive resorts en luxe hotels in Griekenland die bij de beste ter wereld behoren in 2024.

Beste luxe resort van Europa staat op Rhodos

Als we de lijst bekijken met de 25 winnaars van de beste luxe hotels in Europa staat Atrium Palace Thalasso Spa Resort & Villas aan de oostkust van Rhodos zelfs op de eerste plaats voor 2024. Het heeft zelfs een privé-strand en wordt door bezoekers ‘pure verwennerij’ genoemd. Bovendien zien we het nieuwe Ikos Aria resort op Kos (7) en het Palladium Boutique Hotel op Mykonos (9) namens Griekenland terug in deze prestigieuze lijst met winnaars in de reisbranche.

Kos heeft beste all-in hotel van Griekenland

Strand bij All-inclusive resort Ikos Aria op Kos in GriekenlandVolgende bezoekers van TripAdvisor staat het beste all-inclusive resort van Griekenland dit jaar op Kos. Dit betreft het Ikos Aria resort in Kefalos in het zuidwesten van het Griekse eiland. Het nieuwe 5-sterren hotel valt dus twee keer in de prijzen en staat in de lijst met beste all-in hotels ter wereld op de tiende plaats. In deze top 25 lijst vinden met Ikos Oceania (14) in Nea Moudania op Chalkidiki nog een andere Griekse notering en van dezelfde fantastische hotelketen.

Gezinsvriendelijkste resort op Chalkidiki in 2024

Zoek je het gezinsvriendelijkste resort van Griekenland? Dat vind je dit jaar terug in de luxe badplaats Sani op het schiereiland Sithonia van Chalkidiki. Porto Sani, met een prachtige jachthaven en privé-strand, staat in de top 25 van beste gezinsvriendelijke resorts ter wereld op de 15e plaats.

Voor de milieubewuste reiziger is er de top 25 met beste duurzame hotels ter wereld. Ook hier vinden we een Griekse accommodatie in terug voor 2024. Het Ikos Odisia resort in Dassia op Corfu staat namelijk op de vierde plaats.