Lily Ann Beach Hotel

Het Lily Ann Beach Hotel, onderdeel van Acrotel Hotels en Resorts, is een 3*** familiehotel in Akti Elia bij Nikiti. Een hotel met een eigen strand direct voor de deur aan de noordwestkust van Sithonia op Chalkidiki. De afstand tot de internationale luchthaven van Thessaloniki bedraagt 92 kilometer. Je hebt een mooi uitzicht op de baai van Kassandra.

Lily Ann Beach Hotel is een familiehotel direct aan het strand op Sithonia

Het zwembad heeft een kindergedeelte en ligt in een groene tuin. Je loopt vanaf het zwembad zo het strand op. Het restaurant biedt ontbijt, lunch en diner aan en de keuken is Mediterraan met soms traditionele gerechten. Afhankelijk of je bed and breakfast, half board of all inclusive hebt geboekt.

In de directe omgeving vind je nog veel meer mooie zandstranden. Ook leuk is een dagje naar Nea Marmaras of Nikiti. Hier heb je gezellige boulevards, haventjes en mogelijkheden om te winkelen. Een taxirit naar één van deze twee kustplaatsen kost ongeveer 15 euro en binnen 15 minuten ben je er. Met een eigen huurauto kan natuurlijk ook.

Lily Ann Beach Hotel accommodaties

Lily Ann Beach Hotel Double Room Sithonia

Double room in Lily Ann Beach Hotel

Lily Ann Beach Hotel heeft in totaal 38 kamers. Hiervan zijn 30 hotelkamers een Double room en 8 hotelkamers Family suites. Alle kamers hebben uitzicht op de Toronaios baai.

Double rooms – hebben een oppervlakte van 21m2 met balkon, twee-persoonsbed, bedbank, douche, airconditioning en een flatscreen satelliet TV. De double rooms van Lily Ann Beach Hotel zijn geschikt voor twee volwassenen en een kind.

Family suites – hebben een oppervlakte va 32m2, met twee-persoonsbed, een bed en een bedbank, douche, airconditioning, een flatscreen satelliet TV en een volledig uitgeruste keuken. Hier heb je dus de mogelijkheid om zelf te koken tijdens je vakantie. De Family suites van Lily Ann Beach Hotel zijn geschikt voor een familie met één of twee kinderen.