Antigoni Beach Resort

Zoek je een mooi hotel direct aan een fraai zandstrand op Chalkidiki? Dan is het Antigoni Beach Resort een mogelijkheid. Het resort ligt direct aan het zandstrand van Trani Ammouda op 800 meter van de badplaats Ormos Panagias op het schiereiland van Sithonia. Centraal gelegen op 100 kilometer ten zuidoosten van Thessaloniki en 85 kilometer ten zuidoosten van de internationale luchthaven. Een prima locatie om Sithonia te ontdekken en te genieten van een strandvakantie.

Het Antigoni Beach Resort ligt aan het fraaie Trani Ammouda strand

Het Antigon Beach Resort heeft een zwembad met zonneterras en een kindergedeelte. Direct voor het hotel ligt het fraaie zandstrand van Trani Ammouda met een langzaam aflopende zeespiegel. Voor het hotel is het strand georganiseerd met ligbedden en parasols en hier kun je genieten van de service van het hotel.

Het ontbijt bij het Antigoni Beach Resort wordt dagelijks vers geserveerd in het “Inohoos” restaurant. Alles versgebakken en in buffetvorm volgens “Greek breakfast”. Dineren kun je ook in het Inohoos restaurant en je hebt bovendien een prachtig uitzicht over de zee. Een romantische tip is de “private dining” optie met een tafeltje voor twee, kaarslicht en aan het strand.

Antigoni Beach Resort accommodaties

Antigoni Beach Resort zwembad

Antigoni Beach Resort zwembad Chalkidiki

Het Antigoni Beach resort biedt verschillende accommodaties aan. Van een Deluxe Double room tot een VIP two bedroom suite met zeezicht. Bovendien zijn er appartementen en suites beschikbaar.

Deluxe Double room – is een hotelkamer van 20 tot 25 m2 met een twee-persoonsbed en “garden view” of “sea view”. De Deluxe Double room heeft een terras of balkon, douche, flatscreen tv met satelliet kanalen, airconditioning, minibar en WiFi.

Superior room – is een hotelkamer van 26 tot 28 m2 met een kingsize bed, een extra bed en “garden view” of “sea view”. De Superior rooms liggen op de begane grond en bieden een terras, douche, flatscreen tv met satelliet kanalen, airconditioning, minibar en WiFi.

Appartementen – zijn ruime suite appartementen van 60 m2 en zijn geschikt voor vier personen. Ze zijn uitgerust met een kingsize bed, twee enkele bedden, een keuken, sofa, twee flatscreen tv’s met satelliet kanalen, wasmachine, badkamer en terras met “garden view” of “sea view”.

Junior Suite Antigoni Beach Resort Ormos Panagias

Slaapkamer Junior Suite Antigoni Beach Resort

Deluxe suites – zijn ruime suites van 50 m2 met aparte slaapkamer en badkamer met bad gelegen op de begane grond van het Antigoni Beach Resort. Deze suites bieden ruimte aan maximaal vier personen, de schoonmaak is hier twee keer per dag en ze er ook met jacuzzi. Ze zijn uitgerust met een kingsize bed, twee enkele bedden, sofa, twee flatscreen tv’s met satelliet kanalen en terras met “garden view” of “sea view”.

VIP two bedroom suite – is de meest luxueuze suite van het Antigoni Beach Resort met een oppervlakte van 90 m2 en uitzicht op zee. Twee aparte luxe slaapkamers, twee luxe badkamers, drie flatscreen tv’s met satelliet kanalen, airconditioning, jacuzzi en WiFi. Schoonmaak is hier twee keer per dag en hier ontbreekt je aan geen enkele luxe. De VIP suites bieden ruimte aan maximaal vijf personen.