Skala beach

  Skala beach is een hidden gem op Epirus en de afgelegen en verscholen baai met prachtig strand. Het ligt op 11 kilometer van Ammoudia en 26 kilometer van het gezellige Parga. Langs het witte zandstrand ligt een dik beboste heuvel die het zicht op het strand verschuilt. Skala beach is zo’n 50 meter in lengte en geschikt voor alle leeftijden. Bij het strand vind je een kleine taverne met bar waar je wat kunt eten en drinken.

  Skala beach is een compacte prachtige baai op Epirus

  De zeebodem loopt zeer geleidelijk af en is bedekt met fijn zand. Voor kinderen is Skala Beach een ideaal zandstrand. Op het strand staan geen ligbedden en parasols, deze dien je dus zelf te regelen. Je auto parkeer je boven de baai langs de onverharde weg. Het laatste stukje met wat trappen dien je te voet af te leggen. Alternatief als het hier in de namiddag te druk is, is Alonaki Fanariou beach waar wel ligbedden en parasols worden verhuurd. Beide baaien zijn super om te snorkelen en favoriet bij locals.

  Vanaf het terras van de kantina kijk je zo op het strand van Skala. De pijnbomen groeien hier letterlijk tot aan het strand en zijn prettig voor wat schaduw. Na 17:30 uur ligt het strand in de schaduw en dit is dan ook de tijd dat Grieken hier graag komen om te zwemmen en relaxen.

  Epirus foto album

  Meer Griekenland aanbiedingen