Kouloura

  Kouloura is een pittoresk havenplaatsje in het noordwesten van het Ionische eiland Corfu. Het ligt op 30 kilometer rijden van de hoofdstad Kerkyra en naast de vakantiebestemming Kalami. kenmerkend is het hoefijzervormige haventje met dobberende vissersbootjes. Hier is het herlijk toeven op het terras in de schaduw van taverne Kouloura. Op het kleine strand kun je relaxen tijdens je vakantie.

  Kouloura op Corfu heeft een pittoresk haventje

  Met een auto of scooter kun je het plaatsje zelf gemakkelijk bezoeken. Als je vanaf Kassiopi komt aanrijden is er valk voor de afslag naar Kouloura en Kalami een mogelijkheid om te stoppen voor een spectaculair uitzicht op de baai. Voor meer vertier kun je naar Agios Stefanos, Kalami of Kassiopi toe. Een fraai strand in de omgeving is Kerasia beach. Tegen de groene berghellingen aan zijn luxe villa’s gebouwd met zwembaden, welke te huur zijn in de zomermaanden.

  Het dorp aan zee is interessant voor een korte stop als je de noordoostkust van Korfoe aan het ontdekken bent. Combineer een bezoek met een middag naar een kiezelstrand in de omgeving, zoals Agni, Gialiskari of Krouzeri (Nissaki) beach.

  foto album Corfu

  Meer Griekenland aanbiedingen