Carme Villas

Carme Villas is een kleinschalige accommodatie in het dorpje Adelianos Kampos dichtbij Rethymnon. In totaal zijn er verschillende 12 villa’s beschikbaar met elk een privé-zwembad. Elke villa is geschakeld en heeft een eigen naam. Ze beschikken standaard over twee badkamers én twee slaapkamers. Ideaal voor families met één of twee kinderen tot 12 jaar en/of echtparen. Het glutenvrije ontbijt is inbegrepen en hier kom je echt niet te kort. Een tafeltje op het terras in de zon met uitzicht op zee, vers gemaakte bougatsa, een omelet en een kop koffie. Een mooie start van je vakantiedag op Kreta!

Genieten in je eigen zwembad bij het kleinschalige Carme Villas

Je vier-sterren villa wordt dagelijks schoongemaakt en de tuinman zorgt ervoor dat het gehele complex van 12.000 m2 er tiptop uitziet. Voor de kinderen heeft Carme Villas een speeltuintje en kun je voetballen op het grote grasveld. Ouders kunnen meedoen, relaxen aan je eigen zwembed op een ligbed of fitnessen in de compacte studio.

Vanaf de kustweg van Adelianos Kampos naar Rethymnon ga je onder de snelweg door. Vervolgens rijd je een paar honderd meter het binnenland in en je bent bij Carme Villas. Vanaf je terras of balkon heb je eigenlijk altijd wel zeezicht. Fijn zijn de twee badkamers, waarvan er eentje met ligbad en de ander met luxe douche. Uiteraard heb je overal beschikbaarheid over goedwerkende en gratis WiFi.

Carme Villas accommodaties

Uitzicht op je zwembad en de zee bij Carme VillasDe villa’s van Carme Villas beschikken over een oppervlakte van ca. 80m2 en verspreid over twee verdiepingen. Ze zijn geschikt maximaal vier personen: voor families met twee jonge kinderen tot 12 jaar oud of een echtpaar. Het tweepersoonsbed is van Coco-Mat en dus Grieks, duurzaam, luxe en slaap je op puur natuur.

Elke villa heeft twee badkamers, op elke verdieping eentje, een balkon met twee zitjes en een terras met privé-zwembad. Ze zijn voorzien van airconditioning en hebben een grote koelkast met vriesvak. De luxe vind je vooral op het terrein van deze kleinschalige accommodatie. Rustig gelegen en voorzien van en mooie en grote goed onderhouden tuin.